Σε σχέση η Μαρία Χάνου - Η αποκάλυψη για τον σύντροφο της

«Θέλω να ζήσω τη στιγμή»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Μαρία Χάνου - Η αποκάλυψη για τον σύντροφο της

Η Μαρία Χάνου - για την οποία μίλησε πρόσφατα η μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Βέλης στην αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ΤύποςTV μίλησε για τα καλοκαιρινά σχέδια της και για το αν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Χάνου

Πώς είδες τη μαμά (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) στο «Masked Singer» σε ένα νέο για εκείνη ρόλο;

Την καμαρώνω, χαίρομαι που είναι αυθόρμητη και παράλληλα μία ηθοποιός φωτεινή, με κύρος και ουσία. Θέλω να κάνει επιλογές που της αρέσουν. Ό, τι και να κάνει είναι πολύ ωραία!

Πλάνα καλοκαιρινά υπάρχουν;

Εγώ κάνω περιοδεία με τον «Ματωμένο γάμο», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, σε πρωτότυπη μουσική Αλκίνοου Ιωαννίδη. Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου αυτός ο ρόλος, γιατί πάντοτε με συγκινούσε πολύ.

Μέσα στο καλοκαίρι θα βρω και λίγο χρόνο για διακοπές γιατί από τα τέλη Αυγούστου θα ξαναμπούμε στα γυρίσματα για τη σειρά και σε πρόβες για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς θα ανέβει το έργο «Οι εύθυμες κυράδες».

Χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει;

Προσπαθώ, είναι μία απαιτητική επαγγελματικά περίοδος, αλλά νομίζω το ήθελα μετά τις καραντίνες. Όταν πάντως βρίσκω χρόνο, θέλω να πηγαίνω θερινό σινεμά, θέλω να βλέπω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον άνθρωπό μου.

Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε σχέση. Δεν έχουμε δει φωτογραφία Instagram ούτε σε κάποιο περιοδικό…

Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν έχω βρει τον τρόπο να επικοινωνώ μέσα από αυτό το μέσο. Νιώθω αμηχανία. Γενικά δεν έχει τύχει πάντως, δεν κρύβω κάτι σαφέστατα. Είμαι καλά και ας μείνουμε σε αυτό.

Σε προσωπικό επίπεδο ποια είναι τα όνειρά σου; Θες οικογένεια, θες απλά να μεγαλώνεις όμορφα;

Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Όταν είμαι σε ένα περιβάλλον που νιώθω ασφάλεια, τα αφήνω να έρθουν μόνα τους όλα. Θέλω να ζήσω τη στιγμή.

Στόχος μου είναι η προσωπική εξέλιξη και καλλιέργεια, να πετύχω αυτά που θέλω, όλα τα άλλα έρχονται. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Όμως θέλω να αισθάνομαι δημιουργική, να δουλέψω σε ωραίες ιδέες.

Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει για την Μουρμούρα Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

«Η αρχή, δεν ήταν εύκολη, έπρεπε να αποδείξω...»

Την Μαρία Χάνου, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», και πρόκειται να την δούμε σε αυτό για 6η συνεχόμενη χρονιά μιας και συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο! Η ηθοποιός, που έχει μιλήσει για το πως νιώθει που οι γονείς της είναι στον χώρο, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η σειρά πήρε το πράσινο φως για 10η χρονιά, μπαίνοντας στη λίστα με τα μακροβιότερα σίριαλ. Πως αισθάνεσαι;

Πλέον είμαστε μια οικογενειακή κατάσταση, που όλοι έχουμε κοινό στόχο να βγει το επεισόδιο. Νιώθουμε οικειότητα κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία είναι σε αυτή τη σειρά, με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους. Η αρχή, βέβαια, δεν ήταν εύκολη. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτής της αξιόλογης παρέας.

Η συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη πως είναι;

Με τον Σπύρο πλέον πάμε για την 6η σεζόν! Καταλαβαίνεις ότι είναι υπέροχο ως συνθήκη. Στην παρέα μας έχει προστεθεί και ο Τόλης Παπαδημητρίου και το κλίμα είναι καταπληκτικό. Έχουμε αποκτήσει κοινό κώδικα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Σε μια σειρά που κάνει πρωταθλητισμό, κοιτάς την τηλεθέαση;

Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση. Όμως θέλω να ξέρω ότι πορευόμαστε καλά και ο κόσμος μάς παρακολουθεί. Θέλω να ξέρω ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μας, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα άλλες φορές τα νούμερα ανεβαίνουν περισσότερο, άλλες κατεβαίνουν λίγο, όμως η «Μουρμούρα» έχει ένα σταθερό κοινό και αυτό αξίζει.