«Ήταν ασύλληπτα...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει τη πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής της

«Θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν ασύλληπτα...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει τη πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής της

Η Δανάη Μπάρκα - η οποία πρόσφατα τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (δείτε την εδώ) - παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την βοήθεια που έχει προσφέρει σε άλλα κορίτσια να αγαπήσουν το σώμα τους αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αέρα. Επίσης, αποκάλυψε πώς νιώθει όταν την αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Οι αφοπλιστικές της Δανάης Μπάρκα

Έχεις βοηθήσει πολλά κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Ήσουν πάντα έτσι, ένιωθες τόσο καλά με το σώμα σου;

Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που δυσκολεύτηκες να διαχειριστείς στον αέρα;

Σίγουρα οι στιγμές με τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα και το σοκ μου μπροστά σε αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα. Θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και στα διαλείμματα να μιλάω με τη Δήμητρα, την αρχισυντάκτριά μας και να είμαι σε κατάσταση απελπισίας. Είμαι αρκετά ευαίσθητη, οπότε τέτοιες καταστάσεις με διαλύουν.

Ένιωσες ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σου πως σε αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και όχι σαν την Δανάη;

Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ. Άρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους».

Με ολόσωμο μαγιό και ασορτί μαντήλι στο κεφάλι - Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα μετά το τέλος της εκπομπής

Η Δανάη Μπάρκα έριξε αυλαία στην εκπομπή της Πάμε Δανάη και στην προσπάθειά της να μην κλάψει έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Έτσι, είναι ελεύθερη να απολαύσει το καλοκαίρι που τόσο της αρέσει, χωρίς πιέσεις και υποχρεώσεις στο κεφάλι της. Έτρεξε, λοιπόν, αμέσως στην παραλία και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο ανέμελη από ποτέ, πόζαρε μπροστά από την καταγάλανη θάλασσα με ολόσωμο μαγιό, σε λευκή βάση με μπλέ σχέδια, τα χρώματα της εποχής δηλαδή, και με ασορτί μαντήλι στα μαλλιά, με ένα ήρεμο χαμόγελο και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στον λαιμό της φοράει δύο μικρά κολιέ, που θυμίζουν τα κοχύλια και τις πέρλες της θάλασσας, ενώ είναι η πρώτη φορά που κάποιο μακροσκελές της κείμενο λείπει από την φωτογραφία της.

Η Δανάη Μπάρκα στην παραλία

Δανάη Μπάρκα