Τον ακολουθεί παντού όπου κι αν πηγαίνει - Στο πλευρό του Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη

Είναι αχώριστοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον ακολουθεί παντού όπου κι αν πηγαίνει - Στο πλευρό του Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη ζουν μεγάλες στιγμές, καθώς είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ήδη γιόρτασαν τα γενέθλια του πρώτου και η αφιέρωση της δεύτερης ήταν άκρως ρομαντική, ωστόσο το ειδύλλιό τους δεν σταματά εκεί, αφού η σύντροφος του τραγουδιστή τον ακολουθεί παντού, ακόμη και στις παραστάσεις που πραγματοποιεί εκτός Αθήνας για την παράσταση "Μαδαγασκάρη, το μιούζικαλ".

Οι κοινές φωτογραφίες είναι κάτι που συνηθίζουν να παραλείπουν στα social media και έτσι όταν θέλησε να δείξει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως είναι στο πλευρό του, εκείνος κρυβόταν από πίσω της, με την ίδια να εξομολογείται στον φακό τι συμβαίνει.

Η Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό του Ίαν Στρατή στην περιοδεία του

«Δεν περιοδεύω εγώ με κάποια παράσταση. Ο έτσι μου περιοδεύει και του κρατάω τα μπαγκάζια!», έγραψε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.

Άλλη μία φορά που τον ακολούθησε σε παράστασή του

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 26/6 και ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη για να στηρίξει το σύντροφό της Ίαν Στρατή, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης. Το ζευγάρι είναι καιρό μαζί και αγαπημένο και μάλιστα πλέον έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού συγκατοικούν. Πριν λίγους μήνες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει και ένα βίντεο μαζί με την αγαπημένη του, που ουσιαστικά επιβεβαίωνε τη σχέση τους.

Μάλιστα, τη δύναμη τη σχέση τους επιβεβαιώνει και η παρουσία της προ ολίγων ημερών στις πρόβες του μιούζικαλ. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι αχώριστο, και έτσι η Συνατσάκη βρέθηκε μια ανάσα πριν την πρεμιέρα στις τελευταίες πρόβες επιθυμώντας να του δώσει κουράγιο. Βέβαια, απ΄ότι φάνηκε από τα Instagram story της την κάμερα την είχε στραμμένη σε άλλους ηθοποιούς του Mama Mia και όχι στον Ίαν.

Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε για την πρεμιέρα ένα εντυπωσιακό κόκκινο σατέν φόρεμα και έδειχνε πολύ εντυπωσιακή και ευτυχισμένη.

Η Μαίρη Συνατσάκη στα παρασκήνια του Mama Mia

Ο Ιαν Στρατής στην πρεμιέρα του μιούζικαλ

Ο Ιαν Στρατής πάνω στη σκηνή με την Αφροδίτη Λιάντου