Στιγμές ευτυχίας για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή -Το ανακοίνωσε με μια κοινή τους φωτογραφία

Η σπάνια ανάρτηση του ζευγαριού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή -Το ανακοίνωσε με μια κοινή τους φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις διάσημες προσωπικότητες που έχουν πολύ ενεργά social media και ένα πολύ μεγάλο και φανατικό κοινό. Συχνά, μοιράζεται τις προσωπικές τις στιγμές, τα ξεσπάσματα, αλλά και τα χαρμόσυνα γεγονότα στη ζωή της, όπως την αγαπημένη της φωτογραφία με την δίδυμη αδερφή της.

Παρόλα αυτά, με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, οι κοινές τους αναρτήσεις είναι ελάχιστες. Είναι γεγονός πως αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις αλλά αυτό δεν αλλάζει το πόσο καλά πάει η σχέση τους. Το ζευγάρι φαίνεται αχώριστο, full in love και μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως το τελευταίο εξάμηνο κατοικούν και κάτω από την ίδια στέγη.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα γενέθλια του Ίαν Στρατή

Σήμερα, όμως, Σάββατο 23/7, ο Ίαν φαίνεται πως έχει τα γενέθλια του και η Μαίρη δε μπορούσε να μη του ευχηθεί και δημόσια δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους που του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και γράφει στη λεζάντα άκρως ρομαντική και ευτυχισμένη πλάι του: «Ο Έτσι μου έχει γενέθλια και ευγνωμονώ την άφιξη της ύπαρξης του»

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής

Τα βίντεο της Συνατσάκη από τις πρόβες του Στρατή

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, καλά κρατεί και έτσι το ζευγάρι φαίνεται αχώριστο, παρ'ότι αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Αυτή τη φορά η Συνατσάκη βρέθηκε στις πρόβες του «Mama Mia» του γνωστού musical, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο καλός της και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα από τις πρόβες των ηθοποιών.

Παρ΄ότι είναι 18 μήνες μαζί την πρώτη κοινή τους ανάρτηση την έκαναν πριν από περίπου ένα δίμηνο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του Ίαν στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος τραγουδάει και έχει στο πλευρό του τη Συνατσάκη. Το ζευγάρι φαινόταν full in love και μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως το τελευταίο εξάμηνο κατοικούν και κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως θα δούμε βέβαια, στα βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να δείξει τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή και περιορίστηκε μόνο στην κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νάντια Κοντογιώργη.