Γιώργος Αμούτζας: Σήκωσε τον Επιτάφιο στην γενέτειρά του – Στιγμές κατάνυξης

Ο ηθοποιός συμμετείχε ενεργά στην τελετή περιφοράς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας: Σήκωσε τον Επιτάφιο στην γενέτειρά του – Στιγμές κατάνυξης

Τελικά Πάσχα στη Ροδόπη αναμένεται να κάνει φέτος ο Γιώργος Αμούτζας, αφού ολοκλήρωσε το road trip με την Τάνια Μπρεάζου στην Ρουμανία πριν από λίγες μέρες. Οι παρτενέρ του J2US (και ζευγάρι στη ζωή καθώς φαίνεται) ανέβασαν πλούσια στιγμιότυπα τις προηγούμενες μέρες από τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, αλλά πλέον ο ηθοποιός βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Απόδειξη, τα στιγμιότυπα που ανέβασε από τον Επιτάφιο, τον οποίο και σήκωσε για άλλη μια φορά. Ο Γιώργος Αμούτζας παρευρέθηκε στην τελετή της περιφοράς στον Ίασμο Ροδόπης και συμμετείχε στην κορύφωση του Θείου Δράματος, ενώ μοιράστηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδιά κατάνυξης. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε κάνει και πέρσι.

Δείτε την εικόνα που μοιράστηκε ο Γιώργος Αμούτζας από τη βραδιά του Επιταφίου:

Γιώργος Αμούτζας επιτάφιος

Δείτε επίσης: Γιώργος Αμούτζας: Πάσχα στη Ρουμανία με την Τάνια Μπρεάζου - Οι ρομαντικές βόλτες τους

Το roadtrip του Γιώργου Αμούτζα και το J2US

Ο Γιώργος Αμούτζας εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ανάπαυλα του J2US, που δεν θα μεταδοθεί απόψε (Μ. Σάββατο 4/5) αλλά την ερχόμενη Παρασκευή (10/5), λόγω της γιορτής της Ανάστασης. Ο ηθοποιός και η Τάνια Μπρεάζου. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν ξανά στη Ρουμανία, ωστόσο δεν κατάφεραν να δουν όλα όσα θα ήθελαν και έτσι για τις άγιες αυτές μέρες αποφάσισαν να κάνουν ένα ακόμα roadtrip εκεί, σύντομο καθώς φαίνεται, πριν επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Αμούτζας είχε αποκαλύψει ότι κατάγεται από την Θράκη, ερμηνεύοντας τραγούδι από την τόπο του στο show του Alpha, και έλεγε από τη σκηνή φανερά συγκινημένος: «Ήταν μία ωραία έκπληξη που μας επιφύλασσε το J2US, άλλη μία». Τραγική ειρωνεία, την ίδια νύχτα κάηκε το αυτοκίνητό του.