«Μένει πάντα εδώ» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Δελαπόρτα για τα 26 χρόνια μακριά από την Βουγιουκλάκη

Για πάντα στην καρδιά του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μένει πάντα εδώ» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Δελαπόρτα για τα 26 χρόνια μακριά από την Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τη ζωή της ίδιας, καθώς γνωρίζει πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να ξέρει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την γνωριμία της σπουδαίας ηθοποιού με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Το Σάββατο 23/7, όμως, έκλεισαν 26 χρόνια χωρίς την παρουσία της στη ζωή και ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τη θλίψη του για αυτή την απώλεια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στόρι με μία φωτογραφία τους από το παρελθόν. Όπως είναι φανερό, θα την έχει για πάντα στην καρδιά του και στο μυαλό του.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για την ημέρα θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη μένει πάντα εδώ...26 χρόνια μετά...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Μάκης Δελαπόρτας - Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά της ηθοποιού με τον Παπαμιχαήλ - «Είχαν τρομερή αντιπαλότητα»

Μετά από τον Λεωνίδα Κακούρη, το βράδυ της Τετάρτης 11/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του «The 2night show» τον Μάκη Δελαπόρτα ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε για άγνωστες ιστορίες από την ζωή του ενώ δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

«Η Αλίκη στο Ναυτικό σταμάτησε για έξι μήνες λόγω καβγά ανάμεσα στην Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ. Στις πρώτες ταινίες που γύρισαν δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους, είχαν τρομερή αντιπαλότητα. Ο Παπαμιχαήλ είχε τσαγανό, δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στις πρώτες ταινίες είχαν πολλά προβλήματα. Ο Σακελλάριος τους τα έφτιαξε για να βγει η ταινία. Τους ήθελε ο κόσμος για αυτό έκαναν ταινίες μαζί.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν έκανε ταινίες μόνος του τα εισιτήρια έπεφταν. Ο κόσμος τους ήθελε μαζί…Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η γυναίκα που καθιέρωσε στο ελληνικό σινεμά τα τραγούδια. Ξαφνικά η Αλίκη τραγουδάει το «Ρίκοκο» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Από τότε υποχρέωσαν όλους τους ηθοποιούς να τραγουδούν στις ταινίες τους. Από την Αλίκη ξεκίνησε αυτό…».

Μάκης Δελαπόρτας