Γάμος στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη - Το ξεκαρδιστικό σκηνικό με την κόρη της

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη - Το ξεκαρδιστικό σκηνικό με την κόρη της

Παρά το γεγονός πως η Ελεονώρα Μελέτη και η οικογένειά της έζησαν στιγμές αγωνίας εξαιτίας της φωτιάς στην Πεντέλη, επέστρεψε στην κανονικότητα και ζει ξεκαρδιστικές στιγμές με την αγαπημένη της κόρη, την Αλεξάνδρα. Οι δυο τους, γενικότερα, περνούν πολύ χρόνο μαζί, ειδικά εφόσον τα σχολεία έχουν κλείσει και οι εκπομπές του χειμώνα έχουν ρίξει αυλαία, ωστόσο κάποια έχει αφήσει το μυαλό της εκεί.

Η μικρή αγάπη της παρουσιάστριας, δηλαδή, ανακοίνωσε στη μητέρα της πως θέλει να παντρευτεί έναν συμμαθητή της και της ζήτησε να διαλέξουν μαζί δαχτυλίδι για το μυστήριο. Οι επιλογές ήταν πολλές, όμως, εκείνη δεν πτοήθηκε αφού αποφάσισε πως θα φοράει ένα δαχτυλίδι σε κάθε περίσταση. Ένα για τον γάμο, ένα για τον χορό και ένα για το...ψάρεμα. Βέβαια, όπως εξήγησε και η μαμά της, δεν έχει πάει ποτέ για ψάρεμα. Στο τέλος, της ευχήθηκε και "η ώρα η καλή" γελώντας.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

Στην κουζίνα ο μπαμπάς με την Αλεξάνδρα

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της, σε ένα κλίμα συγκίνησης αφού ένα μέλος της ομάδας αποχώρησε, και έτσι έχει πια την ευκαιρία να αφήσει λίγο τις υποχρεώσεις της και να ξεκουραστεί με την οικογένειά της. Έτσι, θέλησε πρόσφατα να χαλαρώσει και να κάνει θαλάσσια sport και συγκεκριμένα surf, φυσικά παρέα με την κόρη της.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από οικογενειακές τους στιγμές, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που επιλέγει για να απασχολεί δημιουργικά την κόρη της.

Μια από αυτές λοιπόν είναι μαγειρική, κάτι που αρέσει αρκετά στην μικρή Αλεξάνδρα, για αυτό πολλές φορές την βλέπουμε να μπαίνει στην κουζίνα με την μαμά της για να μαγειρέψουν. Αυτή τη φορά όμως, στο πλευρό της ήταν ο μπαμπάς της.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με την κόρη του, η οποία όπως θα δεις φοράει την στολή του μάγειρα και έχει ετοιμάσει κάτι για εκείνον. Οι δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, με τον μπαμπά να λάμπει από χαρά στο πλευρό της κόρης του.

Στην κουζίνα μπαμπάς και κόρη - Ελεωνόρα Μελέτη