Ημίγυμνη στην ταράτσα του σπιτιού της η Άννα Μαρία Βέλλη - Σούσουρο με την φωτογραφία της στο Instagram

Κάλυπτε τα απαραίτητα με ένα βιβλίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνη στην ταράτσα του σπιτιού της η Άννα Μαρία Βέλλη - Σούσουρο με την φωτογραφία της στο Instagram

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποτελεί μία εκρηκτική παρουσία στα social media, καθώς συχνά αδιαφορεί για τα στερεότυπα και προσπαθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Πολλές φορές με τις αναρτήσεις της προκαλεί "σάλο" και πολλοί είναι εκείνοι που θα την σχολιάσουν και θα την κατακρίνουν, έχοντας φτάσει στο σημείο να χάνει και χορηγίες, ωστόσο αυτό δεν την πτοεί και επιλέγει να συνεχίζει τη ζωή της ανενόχλητη.

Το Σάββατο 23/7, η ίδια πόζαρε ημίγυμνη στην ταράτσα της κάνοντας ηλιοθεραπεία, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ κάλυπτε με ένα βιβλίο το στήθος της. Λίγο αργότερα, δημοσίευσε και μία δεύτερη φωτογραφία στην οποία αστειευόταν για το ανδρικό στήθος και τον λόγο που αυτό μπορεί να προβάλλεται δημόσια χωρίς να "ενοχλεί".

Η ημίγυμνη Άννα Μαρία Βέλλη

«Το καλό με την ηλιοθεραπεία στην ταράτσα σου είναι πως επιτρέπεται ο γυμνισμός. Το κακό πως η μόνη βουτιά που μπορείς να κάνεις είναι στο λάστιχο. Το κακό με τη φωτογραφία αυτή είναι η ρώγα μου. Το καλό είναι πως ευτυχώς στο Ίντερνετ μπορώ να βρω αντρικές ρώγες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Μαρία Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη ημίγυμνη

«Σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μοιράζεται καθημερινά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την ζωή και την δουλειά της -όπως για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Επίσης, συνηθίζει να να λέει τα πράγματα όπως είναι χωρίς περιστροφές και μισόλογα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε σήμερα Τετάρτη 13/7 ένα story αναφερόμενη στη χθεσινή ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Η γνωστή youtuber λίγες ώρες μετά την χθεσινή της ανάρτηση δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους περισσότερους να εξομολογούνται κάτι παρόμοιο αλλά και άλλους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Θέλησε λοιπόν να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν μήνυμα, με την ίδια να γράφει: «Όλα τα μηνύματά σας στο χθεσινό μου στόρυ είναι τόσο γεμάτα αγάπη, βελτίωση, αντίληψη, κατανόηση που σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα.

Είτε είστε σε αυτούς που κάνετε ψυχοθεραπεία και ξέρετε τι αισθάνθηκα χθες είτε ανήκετε σε αυτού που θέλουν να ξεκινήσουν και πήρατε έμπνευση και κουράγιο από το στορυ μου είτε ακόμα και αν δεν είστε εκεί αλλά χαρήκατε για την προσωπική μου κατάσταση».

Βέλλη ευχαριστώ