Ανακοίνωσε το τέλος η Σία Κοσιώνη με μια φωτογραφία

Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και δίνει ραντεβού για του χρόνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωσε το τέλος η Σία Κοσιώνη με μια φωτογραφία

Μετά από μια αρκετά απαιτητική τηλεοπτική σεζόν γεμάτη ενημέρωση και εξελίξεις, η Σία Κοσιώνη είναι έτοιμη να βάλει για λίγο στις άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να βρει χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες της με διακοπές και ξεκούραση στο σπίτι της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, δημοσίευσε στο Instagram της το πρωί της Κυριακής 24/7 μια φωτογραφία πάνω στην μηχανή προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη της και να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον αποχαιρετισμό της στο τηλεοπτικό κοινό

«Και αυτή την σεζόν οι εξελίξεις έτρεξαν με ταχύτητες τρελές. Και ήμασταν όπως πάντα εκεί για να τα καταγράφουμε όλα για εσάς. Για λίγο πατάω κι εγώ γκάζι για το καλοκαίρι και μερικές βαθιές αναπνοές. Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Εις το επανιδείν! #summer #vacation #endofseason #skaitv #thankyou», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον αποχαιρετισμό της στο τηλεοπτικό κοινό

Αγνώριστη με μακριά μαλλιά στο ξεκίνημά της - Δε θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εκδοχή της Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στην ιδιωτική τηλεόραση, μιας και αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία με τις σπουδές της να είναι σχετικές κοντά στη δημοσιογραφία.

Η δημοσιογράφος πέραν από τις τοποθετήσεις και τις δηλώσεις, που κάνει στα δελτία ειδήσεων, ξεχωρίζει και για την κομψή εμφάνιση της, με τα ξανθά μαλλιά είναι το ατού της. Δεν κάνει αλλαγές στο χρώμα, παρά μόνο στο μήκος μιας και παλιότερα είχε φανερά πιο μακρύ μήκος. Τα τελευταία χρόνια, τη βλέπουμε να κινείται στα κοντά μαλλιά, τα οποία της πάνε πάρα πολύ, μιας και στην γενικότερη και προσωπική της ζωή είναι πάντα πιο απλή από το στούντιο.

Σία Κοσιώνη