Με μπεζ crop top και καυτό σορτσάκι παραλλαγής - Η Ματίνα Ζάρα περπατά αγκαλιά με τον Χρήστο Βαρδάλο στα σοκάκια της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με μπεζ crop top και καυτό σορτσάκι παραλλαγής - Η Ματίνα Ζάρα περπατά αγκαλιά με τον Χρήστο Βαρδάλο στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Ματίνα Ζάρα έχει απασχολήσει σε ένα σημείο με τα ερωτικά της τον τελευταίο καιρό καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο έδινε αινιγματικές απαντήσεις σχετικά με το αν έχει προχωρήσει και το αν είναι ξανά ερωτευμένη.

Η αλήθεια είναι πως έχει κάνει το επόμενο βήμα, καθώς έχει έρθει στη ζωή της ένας νέος και γοητευτικός άντρας. Ο λόγος για τον Χρήστο Βάρδαλο, που τελευταία κυκλοφορούν μαζί. Η τραγουδίστρια και ο μάνατζερ καλλιτεχνών γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό, ενώ αφορμή στάθηκε η συνεργασία της Ματίνας Ζάρα με τον Θοδωρή Φέρρη.

Ο φωτογραφικός φακός αυτή τη φορά τους απαθανάτισε στη Μύκονο, όπου περπατούσαν αγκαλιασμένοι στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Τόσο η Ματίνα Ζάρα, όσο και ο Χρήστος Βαρδάλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι καθώς περνάνε το πρώτο καλοκαίρι μαζί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ματίνας Ζάρα και του Χρήστου Βαρδάλου στη Μύκονο

Ματίνα Ζάρα κα Βαρδάλος

Ματίνα Ζάρα κα Βαρδάλος στη Μύκονο

Ματίνα Ζάρα κα Βαρδάλος στη Μύκονο βόλτα

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».