Μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν κουλουράκια - Το τρυφερό στιγμιότυπο του Άκη Πετρετζίκη με τον μικρό του γιο

Είναι μόλις 1 έτους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν κουλουράκια - Το τρυφερό στιγμιότυπο του Άκη Πετρετζίκη με τον μικρό του γιο

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει μία πολύ όμορφο περίοδο στη ζωή του, καθώς παντρεύτηκε με την γυναίκα της ζωής του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και ήδη περιμένουν και το δεύτερό τους παιδάκι. Μάλιστα, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Στον ελεύθερο του χρόνο, όμως, παίζει με τον γιο του και προσπαθεί να κάνουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν.

Αυτή τη φορά, οι δυο τους μπήκαν στο μέρος που ο ίδιος γνωρίζει πιο καλά απ' όλα, την κουζίνα του σπιτιού του. Ξεκίνησε, λοιπόν, να δείχνει στον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος είναι μόλις 1 έτους, πως να φτιάχνει κουλουράκια και το ανέβασε σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Κυριακής 24/7.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του στην κουζίνα

''Θα γίνει χαμός"

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν σήμερα μεγάλες χαρές στο σπίτι τους, αφού ο μονάκριβός τους γιος έχει τα πρώτα του γενέθλια. Ο μπαμπάς Άκης ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο όπου διακρίνονται και τα πατουσάκια του μικρού, δηλώνοντας ότι του έχει ετοιμάσει φουλ πρόγραμμα και ένα φοβερό πάρτυ.

Οι δύο γονείς έχουν ξετρελαθεί τόσο με τον μικρό Αχιλλέα, όσο και με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, που αναμένεται σε λίγο καιρό. Συχνά ο γνωστός σεφ ανεβάζει στιγμιότυπα με τον μικρό, αφού είναι λογικό κάθε του κίνηση και αντίδραση σε αυτή την ηλικία να τον ενθουσιάζει. Μάλιστα πρόσφατα είχε μοιραστεί στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο ο μικρός Αχιλλέας τον υποδέχεται με το που γυρίζει σπίτι από την δουλειά, με τον μπαμπά του να συγκινείται.

Είπε λοιπόν μέσω instagram:

«Το αγοράκι μας έχει γίνει 1 και ο μπαμπάς του έχει ετοιμάσει ένα πάρτι μοναδικό», έγραψε ο Πετρετζίκης για τον Αχιλλέα στο προφίλ του δείχνοντας τα ποδαράκια του γιου του. Στο ηχητικό ακουγόταν να συμπληρώνει: «Θα κάνουμε μία παρτάρα σήμερα. Θα γίνει χαμός».