Δύσκολες ώρες για την Νίκη Λυμπεράκη - Το ανακοίνωσε στο Facebook

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Νίκη Λυμπεράκη - Το ανακοίνωσε στο Facebook

Λίγους μήνες πριν, η Νίκη Λυμπεράκη ανακοίνωσε δημόσια πως κόλλησε κορωνοϊό και εκείνη, αλλά και η οικογένειά της, και αφού έμεινε σπίτι της σε καραντίνα, κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Η μοίρα, όμως, δεν της φέρθηκε δίκαια, καθώς την Κυριακή 24/7, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε πως νοσεί για δεύτερη φορά.

Παρόλα αυτά, η δημοσιογράφος δεν έχασε το χιούμορ της και προσπάθησε να κάνει το εμπόδιο αυτό να φαίνεται αστείο σχολιάζοντας πως, αφού το πέρασε μία φορά πήρε πτυχίο, ενώ τώρα πάει για το μεταπτυχιακό. Φίλοι και συγγενείς, στο άκουσμα της είδησης, έσπευσαν να της ευχηθούν να γίνει σύντομα καλά.

Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Λυμπεράκη για δεύτερη φορά

Νίκη Λυμπεράκη

«Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι...»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) η Νίκη Λυμπεράκη για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με αφορμή την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή της).

«Είναι ένα θέμα που το παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, είναι τόσο κόντρα στον μητρικό ρόλο, για τον πατρικό ρόλο, για την οικογένεια, για τη σχέση μας με τα παιδιά, και αισθανόμαστε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με ειδικούς, προκειμένου να μας εξηγήσουν τί είδους διαταραχή μπορεί να προκαλέσει αυτά τα γεγονότα. Θα έχουμε εξελίξεις μιας και σήμερα είναι η απολογία της.

Εκτός αυτού θα προσπαθήσουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Εκτός απ΄τους 3 θανάτους έχουμε και ερωτήματα που προκύπτουν. Εάν για παράδειγμα κάποιος θάνατος μπορούσε να μην είχε πραγματοποιηθεί. Εχει ανοίξει μία συζήτηση για τους φροντιστές των ανθρώπων με προβλήματα υγείας, εάν θα ήταν θεμιτό να χορηγούν φάρμακα. Επιπλέον, θα μελετήσουμε και την ψυχολογία του όχλου», ανέφερε η δημοσιογράφος.