Κατερίνα Καραβάτου: Το τρυφερό στιγμιότυπο του φιλιού με την μικρή της κόρη Αέλια

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Το τρυφερό στιγμιότυπο του φιλιού με την μικρή της κόρη Αέλια

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρα από μια πολύ πετυχημένη επαγγελματίας είναι και μια πολύ στοργική μητέρα και το έχει αποδείξει. Σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει στην ανάπαυλα της εργασίας της αφιερώνει χρόνο στα δύο της παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια, με τους οποίους συχνά μοιράζεται και κοινές φωτογραφίες στο instagram. Αυτή η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη για την παρουσιάστρια για να χαρεί τα παιδιά της, αφού απολαμβάνει το τέλος της εκπομπής της για αυτό και βρίσκει την ευκαιρία να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό story με την κορούλα της, το οποίο πραγματικά είναι αξιολάτρευτο.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει περισσότερο σε φωτογραφίες με τον γιο της Αρίωνα, που δείχνει να έχει μεγαλώσει και πολύ. Ωστόσο είναι κοντά και στα δυο της παιδιά χωρίς να κάνει διακρίσεις και τους στέκεται σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή. Για παράδειγμα φωτογραφία με την Αέλια έχει ανεβάσει ξανά και στο παρελθόν όταν η μικρή πήγε την πρώτη σχολική της εκδρομή.

Το τρυφερό φιλί της Κατερίνας Καραβάτου στην κόρη της Αέλια

Στη νέα της φωτογραφία φαίνεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά τη μικρή και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στον ήλιο. Προφανώς πρόκειται για κάποιο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Κατερίνα Καραβάτου με τη μικρή της κόρη Αέλια

Παρά το χωρισμό τους με τον Κατσούλη βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα είχε συναντήσει πριν καιρό τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι πιο ανανεωμένος και αδυνατισμένος από ποτέ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας μάλιστα με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

«Στο πρωινό ήμουν 7 χρόνια. Είναι πολύς καιρός, δεν θα ξαναέκανα πρωινό, τα έχουμε πει αυτά. Δεν αντέχω το ξύπνημα, το να μην κοιμάμαι, να μην κάνω τίποτα άλλο», είπε.

«Εισακούστηκαν τα παρακάλια μου και με αποδέσμευσαν νωρίτερα για να συμμετέχω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ακόμα λένε πως έφυγα από το Star, ότι με έδιωξαν, γιατί είχα πάει στο YFSF. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν υπάρχουν συμφωνίες για να πάει ένας άνθρωπος από ένα κανάλι σε ένα άλλο έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και κυρίως οι υπεύθυνοι άρα δεν υπήρξε ποτέ όλο αυτό το πράγμα. Οι σχέσεις μου με το STAR ήταν εξαιρετικές. Δεν έχουμε τσακωθεί».

«Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από όλα και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα παιδιά μας» είπε για το διαζύγιό τους.

«Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή. Ακούγεται περίεργο και μπορεί να μην πουλάει κιόλας. Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που κάνουν την υπέρβαση και έχουν καλή σχέση». Να υπενθυμίσουμε πως σε προηγούμενη συνέντευξή του αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισαν οι δυο τους.

«Είναι πολύ καλή στην δουλειά της η Κατερίνα, δεν χρειάζεται να της πως τίποτα, και τώρα αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά καλά. Ποτέ δεν της έλεγα», είπε.