Από τις ελάχιστες φορές που της σχολίασε ο Ματέο - Η φωτογραφία της Μενεγάκη με ροζ μαγιό που προκάλεσε την αντίδρασή του

Τι της έγραψε κι έγινε χαμός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τις ελάχιστες φορές που της σχολίασε ο Ματέο - Η φωτογραφία της Μενεγάκη με ροζ μαγιό που προκάλεσε την αντίδρασή του

Τα καλοκαίρια ανήκουν δικαιωματικά στην οικογένειά της και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Η Ελένη Μενεγάκη από την στιγμή που αποχαιρετά τους τηλεθεατές μέχρι λίγες μέρες πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της (φέτος στο Mega) είναι στο Όναρ της Άνδρου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο) ή με τον σύζυγο και τα παιδιά της στο σκάφος τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) και κάνουν τουρ σε νησιά.

Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί (μια από αυτές που έκανε πάταγο είναι αυτή με την μικρή Μαρίνα, δες την εδώ) αλλά μόνο πριν λίγα 24ωρα κατάφερε να κάνει τον σύζυγό της να αντιδράσει τόσο έντονα. Μια φωτογραφία της με μαγιό και καυτό σορτσάκι ήταν η αφορμή.

Κι όταν λέμε έντονα, για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μας, όπως είναι γνωστό ο Ματέο χειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό του Όναρ στο instagram και κάνει like σε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του ανεξαιρέτως αλλά στην συγκεκριμένη που θα δείτε παρακάτω, έκανε και σχόλιο τρεις καρδούλες, τόσο πολύ του άρεσε!

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μενεγάκη Ματέο Άνδρος

Άβαφη, με μαλλί από την θάλασσα σε ακριβό εστιατόριο με τον Ματέο

Το απόγευμα της Πέμπτης 14/7 η Ελένη μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, από ένα πολύ κομψό εστιατόριο του νησιού συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα:

"Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωη είναι να ξέρεις οτι κάποιοι σ αγαπούν ! Victor Hugo".

Στην φωτογραφία, η παρουσιάστρια, ακομπλεξάριστη όπως πάντα είναι άβαφη, μετά από θάλασσα κι απλά ευτυχισμένη! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό κατάλαβε πως είναι το νόημα της ζωής, κατά το μεγάλο διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση, το οποίο έληξε πριν από λίγους μήνες. αφού επέστρεψε με νέα εκπομπή στο Mega.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές με ματεό

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Εκεί απολαμβάνει τις διακοπές του και ο πρωτότοκος γιος της, Άγγελος Λάτσιος, με την σύντροφό του, Γαία (δείτε εδώ φωτογραφίες της από την παραλία στα Άχλα).