Ρίγη συγκίνησης με το γράμμα που έλαβε ο Μάρκος Σεφερλής στο καμαρίνι του

"Μην ξέροντας ότι θα της δοθεί η ευκαιρία..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με το γράμμα που έλαβε ο Μάρκος Σεφερλής στο καμαρίνι του

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να μην κάνει διακοπές λόγω των παραστάσεων του στο Δελφινάριο, ωστόσο, η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο είναι τόσο μεγάλη που δεν τον νοιάζει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα γράμμα που έλαβε από θαυμάστρια του που τον παρακολουθεί από παιδάκι μαζί με την οικογένεια της.

Το γράμμα που έλαβε ο Μάρκος Σεφερλής

«Όλο το θέατρο συγκινήθηκε χτες με το υπέροχο γράμμα που μου διάβασε η Ελένη, μια θαυμάστρια που με παρακολουθεί από παιδάκι! Λόγια αληθινά, λόγια αγάπης που είχαν βγει από την καρδιά της και είχαν αποτυπωθεί στο χαρτί, μην ξέροντας ότι θα της δοθεί η ευκαιρία να τα πει μπροστά σε τόσο κόσμο! Όταν όμως τα λόγια αυτά ακούστηκαν από τα χείλη της, πήραν άλλη αξία!

Αυτά τα λόγια είναι που με κάνουν να συνεχίζω να σας χαρίζω απλόχερα το γέλιο όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να μ’ εμποδίζει τίποτα και κανείς! Ελένη μου σ’ ευχαριστώ! Και όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια σας ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά για το γράμμα.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα πέρασαν μια αναστάτωση, καθώς συνεργάτιδα του μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μάρκος Σεφερλής γράμμα θαυμάστριας Δελφινάριο

Η απόφαση για τη σειρά του

Μπορεί το Super Mammy με τον Μάρκο Σεφερλή, από την πρώτη μέρα προβολής του, να «άκουσε» πολλά! Η κωμική σειρά έγινε αμέσως πρώτο trend στο Twitter και όχι για καλό λόγο, όμως ο ΑΝΤ1 στήριξε και την "Χαρίκλεια" και τον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο μετά από 12 επεισόδια το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει να μην συνεχιστεί η σειρά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Συγκεκριμένα του πρωί της Τρίτης (12/07) έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 και από εκεί απουσίαζε η... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr