Σαν να μην γέννησε ποτέ η Μαρία Καζαριάν - Πόζαρε με μαγιό και "έριξε" το instagram

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σαν να μην γέννησε ποτέ η Μαρία Καζαριάν - Πόζαρε με μαγιό και

Για τις καλοκαιρινές της διακοπές επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Καζαριάν λίγο καιρό μετά από την γέννηση του παιδιού της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My style rocks παραμένει ενεργή στα social media καθως της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Να τονίσουμε πως η ίδια τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Φρανκφούρτη, προκειμένου να είναι δίπλα στον σύντροφό της αλλά και το μωράκι τους (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό τους - σπάνιες φωτογραφίες του). Από την άλλη, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Μαρία Καζαριάν πόζαρε με το ροζ μπικίνι της στην θάλασσα λίγους μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού της όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καζαριάν με μαγιό

"Καυτά" φιλιά στην παραλία - Δεν κρύβεται ο έρωτας της Μαρίας Καζαριάν για τον σύντροφό της

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μαρίας Καζαριάν, η οποία επιθυμούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η σχέση και προσπαθούσε να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται.

Παρόλα αυτά, αφού πλέον περιμένει το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρατάει κρυφή της ζωή της και τα συναισθήματά της και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους φιλιούνται με πάθος και πίσω από αυτό το φιλί διακρίνεται η χαρά τους για το στάδιο της ζωής που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, βρίσκονται σε μία παραλία, φορώντας το μαγιό τους, ενώ εκείνη στο κεφάλι της έχει τοποθετήσει ένα μαντήλι, καθώς σε κάθε της εμφάνιση επιθυμεί να δείχνει στυλάτη. Δεν πήγε άδικα, άλλωστε, στο My Style Rocks. Η κοιλίτσα της μπορεί να μην φαίνεται, ωστόσο η εικόνα είναι εξίσου γλυκιά.

Μαρία Καζαριάν

TAGS