Είναι οριστικό! Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Καμπουράκη μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ

Ποια είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Είναι οριστικό! Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Καμπουράκη μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το 2019 έως και το 2022 ήταν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα καθώς το OPEN ανακοίνωσε την συνεργασία τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. (Δείτε επίσης ποιο πρόσωπο θα συνεχίσει γθια δεύτερη συνεχόμενη σεζόν).

Η ανακοίνωση του OPEN για τον Δημήτρη Καμπουράκη

«Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη. Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Δημήτρης Καμπουράκης

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου

Το «αντίο» της Λένας Φλυτζάνη στον αέρα του ΣΚΑΙ χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 24/7 η εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» με την Λένα Φλυτζάνη και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος ωστόσο έχει αποχαιρετήσει από χθες τόσο το κοινό όσο και τον ΣΚΑΙ, για οικογενειακούς λόγους.

Υπό τους ήχους του «Life Is Wonderful», η Λένα Φλυτζάνη είπε χαρακτηριστικά:

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος αυτής της εκπομπής, στο τέλος αυτής της σεζόν. Εγώ θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα πάρα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να γελάσετε με την καρδιά σας, να κάνετε πολλές βουτιές.

Σας χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Εσάς, τους ανθρώπους που συνεργάζομαι μαζί τους, πάνω στο κοντρόλ, κάτω εδώ τα παιδιά, όλη την ομάδα πίσω από τις κάμερες. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Γεια σας».