''Yπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη...'' - o Aνδρέας Φουστάνος αποκαλύπτει για τις πλαστικές επεμβάσεις

Όσα είπε ο πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου στη συνέντευξή του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Yπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη...'' - o Aνδρέας Φουστάνος αποκαλύπτει για τις πλαστικές επεμβάσεις

Ο πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για τη στήλη της Secret, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στη δουλειά του, στις στιγμές που χρειάστηκε να αρνηθεί σε πελάτισσα να κάνει το οτιδήποτε αλλά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στο επάγγελμά του.

Ο ίδιος πέρα από ένας πολύ πετυχημένος γιατρός, έχει φτιάξει εκ νέου και την προσωπική του ζωή. Μετά τον χωρισμό του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου έχει προχωρήσει προ πολλού και διατηρεί σχέση με μια κοπέλα με την οποία τον χωρίζουν πολλές δεκαετίες όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, κάτι που όπως λέει το συνηθίζει, αφού πάντα ερωτευόταν κατά πολύ μικρότερές του γυναίκες.

Η συνέντευξη του Φουστάνου για τη δουλειά του ως πλαστικός χειρούργος

-Έχει τύχει να διώξεις κάποιον πελάτη που σου ζητούσε κάτι που δεν γινόταν;
«Πολλές φορές, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φαντασίωση ότι είναι άσχηµοι, ότι δεν είναι ωραίοι, κάτι τους φταίει στο πρόσωπό τους, ενώ είναι µια χαρά και δεν χρειάζεται να τους κάνεις τίποτα. Δεύτερον, έρχονται πολλοί νέοι που νοµίζουν ότι έχουν γεράσει και ζητούν να κάνουν από τώρα επεμβάσεις για να προλάβουν το γήρας. Τέτοιες περιπτώσεις θα τις διώξεις».

-Βλέπουµε, όµως, και πολλά παραµορφωµένα πρόσωπα. Τι ακριβώς συµβαίνει;
«Παραμόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραµόρφωση µπορεί να γίνει µε τα ενέσιµα. Εγώ δεν συμφωνώ µε αυτά. Δεν προωθώ το ενέσιµο. Δεν µου αρέσει, γιατί παραµορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν µπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί γιατροί που ζουν από αυτό. Δεν θα τους χαλάσουµε τη δουλειά. Δεν µου αρέσει να αλλοιώνεις το πρόσωπο. Η χειρουργική δεν το αλλοιώνει. Εάν δεν προσέχει κάποιος και βάζει ενέσιµα φουσκώνοντας τα πρόσωπα, τα παραµορφώνει. Τώρα, το ότι υπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει, υπάρχει».

-Εσύ έχεις κάνει κάποια πλαστική στον εαυτό σου;
«Μόνος µου θα το κάνω;» (γέλια)

-Έρχονται παραµορφωµένοι άνθρωποι για να τους αναλάβεις;
«Ναι και είναι από ενέσιµα. Γι’ αυτό και είµαι κατηγορηµατικός».

Η περίοδος του γάμου τους με την Θεοδωρίδου ήταν δύσκολη για εκείνη λόγω των πλαστικών που της καταλογίζουν

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο YouTube και έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερωτήθηκε από τον Φίλιππο Ιωάννου ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει να λένε για την ίδια και εκείνη αναφέρθηκε με μεγάλη ειλικρίνεια στις πλαστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πλαστικό χειρούργο Ανδρέα Φουστάνο.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους, έναν με τον Τάκη Μπέτα, γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης με τον οποίο έχουν αποκτήσει και την κόρη της Χριστιάννα, με την οποία και έχουν τρομερή ομοιότητα και έναν με τον Φουστάνο. Η κόρη της μάλιστα είναι πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Μπάρκα και σε πρόσφατο ταξίδι των δύο κοριτσιών στο Λονδίνο φρόντισαν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου να κάνουν μια πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στη Θεοδωρίδου.

Ανέφερε λοιπόν πως το μεγαλύτερο ψέμα ήταν αυτό για τις πλαστικές της κατά τη διάρκεια του γάμου με τον Φουστάνο:

«Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω!

Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.