''Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά...''- Η Κλέλια Ρένεση παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις εναλλακτικές διακοπές της στη Γαύδο

''Ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν και θα είναι πάντα η φύση''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά...''-  Η Κλέλια Ρένεση παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις εναλλακτικές διακοπές της στη Γαύδο

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης, αφού τα γυρίσματα του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έχουν σταματήσει και η ίδια βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την κορούλα της και καλή παρέα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για camping σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη, τη Γαύδο, που προσφέρεται για εναλλακτικές διακοπές και η ίδια έχει μοιραστεί τόσο φωτογραφίες και βίντεο, όσο και ένα όμορφο μήνυμα για τη μητέρα φύση.

Σε προηγούμενη φάση είχε ανεβάσει ένα αξιαγάπητο βίντεο με την μικρή της Κοραλία ή το Κοράλι της όπως την αποκάλεσε, όπου οι δυο τους εξερευνούν μια σπηλιά στην παραλία που έχουν επισκεφτεί. Η Ρένεση έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή της και φροντίζει ειδικά όταν έχει ελεύθερο χρόνο να της αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Οι στιγμές από τις εναλλακτικές διακοπές της Κλέλιας Ρένεση στη Γαύδο

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου.

Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος και αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα.

Αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν και θα είναι πάντα η φύση. Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω!

Μαθαίνω έμενα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου», μας λέει η αγαπημένη ηθοποιός από το όμορφο νησί.

«Σπάνια απαντώ σε σαπίλες του δικτύου» - Το πρόσφατο ξέσπασμα της σε σχόλιο για τον πατέρα του παιδιού της

Στην απόφαση προς ψήφιση της κυβέρνησης, να επεκταθεί η ώρα του σχολείου ως τις 6 το απόγευμα τοποθετήθηκε η Κλέλια Ρένεση, με την ίδια εν μέρει να μην βρίσκει παράλογη την πρόταση αλλά τόνισε πως έτσι τα παιδιά και οι γονείς έτσι δεν θα γνωριστούν ποτέ μεταξύ τους, καθώς δεν θα απομένει χρόνος.

Η ηθοποιός που πολύ συχνά τοποθετείται για κοινωνικά ζητήματα, δέχτηκε τόσο υποστηρικτικά μηνύματα, όσο όμως και αρνητικά, με έναν χρήστη μάλιστα να σχολιάζει: «Η Ρένεση καλά θα κάνει να γνωρίσει στο παιδί της τον πατέρα του και να μην ασχολείται με τα δικά μας τα παιδιά».

Η ίδια λοιπόν απάντησε: «Σπάνια απαντώ ή δινω βήμα σε σαπίλες του δικτύου, αλλά όταν τα πράγματα φανερώνουν τόσο έντονη κοινωνική δυσωδία μου φαίνεται χρέος μου να το παρατηρήσω. Εδώ ο παρακάτω κύριος μ’ έχει «συγκινήσει» βαθιά.

Πόσο σοβαρή επιχειρηματολογία, πόσο αντρίκια συμπεριφορά και πρωτίστως πόση ευαισθησία στις μονογονεϊκές οικογένειες. Να σε χαίρονται κ οι διαδικτυακοί ακόλουθοι σου που σε φτάνουν σε ανδρεία, ήθος και καλλιέργεια. Πιστεύω ότι μας χρειάζονται και άλλοι πολίτες σαν εσένα. Για να μη βγει ποτέ η δυσωδία απ’ τη μνήμη μας και να ξέρουμε από που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας.

ΥΓ :καταλαβαίνω πως σου φαίνονται λίγο «περίεργα» όλα αυτά . Είναι που θέλει και λίγο άντερα να περπατάς σε δρόμους όχι τόσο “κεντρικούς”. Κουράγιο σου εύχομαι Νικόλα. Όλα καλά θα παν @nikosmichael6».

undefined