Με κίτρινες φωσφορίζε γόβες που ''έβγαζαν'' μάτι - Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Βρανά στο Προεδρικό Μέγαρο

Ήταν εντυπωσιακή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με κίτρινες φωσφορίζε γόβες που ''έβγαζαν'' μάτι - Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Βρανά στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε και εκείνη με τη σειρά της καλεσμένη στην 48η επέτειο για τη γιορτή της Δημοκρατίας στο προεδρικό Μέγαρο, κάνοντας μια λαμπερή εμφάνιση, που μόνο θετικά θα μπορούσε να συζητηθεί.

Γενικότερα, η περιπέτεια της υγείας της είναι γνωστή με αποτέλεσμα σήμερα να κυκλοφορεί πολύ περήφανη με το αμαξίδιο, το οποίο κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά της. Όσο για την ενδυματολογική επιλογή, που έκανε στο event, δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τις κίτρινες φωσφοριζέ γόβες της, οι οποίες ταίριαζαν άψογα με το φόρεμά της.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Βρανά στο προεδρικό μέγαρο

«Ήταν απίστευτη τιμή να λάβω πρόσκληση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να παρευρεθώ στο Προεδρικό Μέγαρα για την 48η Γιορτή της Δημοκρατίας. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή, ζεστή βραδιά στον υπέροχο, ζεστό κήπο του Μεγάρου, γεμάτο υπέροχους, ζεστούς ανθρώπους.

(Και το “ζεστό’ το εννοώ κυριολεκτικά. Βράζαμε.)
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά! ΥΓ. Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την λένε Κατερίνα. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!».

Κατερίνα Βρανά

«Από τότε που αρρώστησα...»

Η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, προέβη σε μία συζήτηση εκ βάθους με τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε για όλους κ για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην αποκατάστασή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι της συνέβη).

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Βρανά έπαθε ξαφνικά διάτρηση εντέρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram