Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής της

Επιτέλους χαλαρώνει μετά από μία δύσκολη χρονιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής της

Η χρονιά που πέρασε ήταν αν μη τι άλλο δύσκολη για την Κατερίνα Καραβάτου. Η ίδια άλλωστε σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει πολλές φορές για τις άσχημες στιγμές που βίωσε, ωστόσο επέλεξε να προχωρήσει παρακάτω και να συνεχίσει τη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τα δύο αγαπημένα της παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Λίγες εβδομάδες μετά το φινάλε της εκπομπής Τι λες Τώρα, την οποία παρουσίαζε στο Mega (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε στο φινάλε), η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή της με την κόρη της).

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες έβγαλε ο γιός της.

Οι φωτογραφίες του γιού της Κατερίνας Καραβάτου

Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…). Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

"Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί..."

Μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Κατερίνα Καραβάτου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».