"Έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα..." - Απίστευτος διάλογος για Κούτρα και Ντσούνο στον ΣΚΑΙ

Μοναδικές ατάκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σύμφωνα με πληροφορίες του Radio MARCA, ο Ρονάλντο προχώρησε σε αισθητική επέμβαση με το όνομα scrotox. Πρόκειται για κάποιες ενέσεις, που έκανε στα γεννητικά του όργανα, κάτι που ήταν δική του επιλογή και αφορά αμιγώς σε ανδρική επέμβαση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο».

«Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα» είπε ο Esteban Sarmentero.

Οι Αταίριαστοι λοιπόν, σήμερα Τρίτη 26/7 θέλησαν να προσφέρουν γέλιο στους τηλεθεατές τους, καθώς ασχολήθηκαν με το θέμα στην έναρξη της εκπομπής. Ο διάλογος ανάμεσα στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο ήταν... απίστευτος.

Ο διάλογος Ντσούνου - Κούτρα για τον Ρονάλντο

Γ.Ν. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα γιατί ήταν θέμα αισθητικής. Εγώ νόμιζα ήταν ιατρικό το θέμα, αλλά ήταν αισθητικής.

Χ.Κ. Εσύ γιατί ασχολείσαι που ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα αυτά του;

Γ.Ν. Διότι μου έκανε εντύπωση μεγάλη.

Χ.Κ. Πες ότι έχεις ενδιαφέρον. Δηλαδή εσύ σκέφτεσαι να βάλεις βελόνα;

Γ.Ν. Να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα για ποιο λόγο;

Αταίριαστοι για Ρονάλντο

Η τραγωδία πριν την επέμβαση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχε φτιάξει μια πολύ όμορφη και πολυμελή οικογένεια, την οποία συχνά βλέπουμε ενωμένη σε κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα ή στα social media. Ο ποδοσφαιριστής τελευταία ήρθε αντιμέτωπος με ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα, που μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου, το θάνατο.

Ο λόγος για τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύζυγος του και το ένα εκ των δύο παιδιών χάθηκε στη γέννα. Αφού οι μέρες πέρασαν όμως, το ζευγάρι φαίνεται να μαζεύει τις δυνάμεις του και να προσπαθεί να δώσει αγάπη και φροντίδα στο νέο μέλος, που ήρθε στη ζωή της.

Μάλιστα, η Τζορτζίνα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στον κόσμο το μικρό κοριτσάκι ενώ παράλληλα αποκάλυψε το όνομα που πρόκειται να της δώσουν.