Αντώνης Ρέμος: Μετά τη συναυλία στην Ίο πήγε για ψάρεμα με την κορούλα του

Το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Μετά τη συναυλία στην Ίο πήγε για ψάρεμα με την κορούλα του

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στην πανέμορφη Ίο με αφορμή μια συναυλία του τραγουδιστή και πέρασαν και μερικές οικογενειακές στιγμές. Από το νησί των Κυκλάδων το μοντέλο ανέβασε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης να ψαρεύουν μπροστά στη θάλασσα.

Η συναυλία του στο νησί άλλωστε είχε τεράστια επιτυχία επομένως είναι λογικό να χρειάζονται και μερικές ώρες ξεκούρασης. Το γνωστό club πλημμύρισε από κόσμο που καταχειροκρότησε τον Ρέμο, ο οποίος ερμήνευσε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Μεταξύ του κοινού ήταν και η γυναίκα ενός πασίγνωστου ηθοποιού, που το διασκέδασε με την ψυχή της.

Η τρυφερή φωτογραφία από το ψάρεμα του Ρέμου και της μικρής

Ο Αντώνης Ρέμος ψαρεύει με την κόρη του στην Ίο

Εκείνος είναι 51 ενώ η σύζυγός του... - Η μεγάλη διαφορά στην ηλικία του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ

Ήταν τον Ιούλιο του 2010 όταν ο Αντώνης Ρέμος, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο που είχε μείνει μόνος μετά τον χωρισμό του από πασίγνωστη παρουσιάστρια, εθεάθη για πρώτη φορά με τη νέα του αγαπημένη, την Υβόννη Μπόσνιακ. Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα μέσω κοινών φίλων και ερωτεύτηκαν αμέσως.

«Όταν τον γνώρισα, δεν ήξερα ότι είναι τραγουδιστής. Μετά κατάλαβα. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα, στην αρχή δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι τα πράγματα. Πάντως είμαστε πολύ καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή πραγματικά. Αν είμαστε όπως είμαστε τώρα, μακάρι μια μέρα να γίνει και η οικογένεια. Τώρα είμαστε πολύ καλά, θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς» είχε δηλώσει το μοντέλο το Νοέμβριο του 2013 για τον αγαπημένο της.

Ενώ το 2015: «Ήρθα πριν 9 χρόνια για να κάτσω μόλις δυο εβδομάδες. Ήταν πολύ καλή η δουλειά, ένιωθα και ωραία στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Όταν γνωριστήκαμε μιλούσαμε Γερμανικά και Αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ...».

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ διαφορά ηλικίας

«Σίγουρα είναι για μένα μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχω αποφασίσει να συμβαδίζω τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε, κάνοντας ένα παιδί, δεν θέλω να το κρύψω, θα το πω αυτή τη φορά. Τους επόμενους μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι!», είχε αναφέρει σε δική του ο τραγουδιστής.

Την ημέρα των ερωτευμένων του 2015, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Ενώ, μετά από 8 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να παντρευτούν στις 15 Σεπτεμβρίου στη Βαρυμπόμπη. Παρανυφάκι θα ήταν η κόρη τους ενώ κουμπάροι ο Δημήτρης Κοντομηνάς που πέθανε πριν λίγες ημέρες και ήταν συντετριμμένοι στην κηδεία του, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.