Αχώριστη η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη της μετά από τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Η φωτογραφία που απαθανάτισε η μικρή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστη η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη της μετά από τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας αλλά και ενός παιδιού που απέκτησαν, αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους ο ένας από τον άλλον.

Πλέον η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει στους αγαπημένους της ακόλουθους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η κόρη της ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό μόνη της προκειμένου να δει τον πατέρα της στην Ιταλία.

Από την άλλη, η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να κάνει το μεσημέρι της Τρίτης (26/7) μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: Μαμά χαμογέλασε μου και κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία! Και με έβγαλε…».

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

Πήρε τα πάνω της μετά τον χωρισμό της με τον Τσιρίλο - Κεφάτη με "καυτό" μπικίνι στην πισίνα η Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον, επί πολλά χρόνια, σύντροφό της Μπρούνο Τσιρίλο. Και οι δύο χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να μπορέσουν να επανέλθουν και τα ταξίδια φαίνεται πως είναι η πιο ιδανική λύση για να συμβεί αυτό, αφού εκείνος έφτασε μέχρι την Ιταλία, ενώ εκείνη αποφάσισε να διασκεδάσει στην Πάρο.

Η ηθοποιός απολαμβάνει όσο ελεύθερο χρόνο έχει με την κόρη της, κάνοντας βουτιές στην θάλασσα, αλλά και στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν, με την ίδια να ανεβάζει διαρκώς νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με την τελευταία της, μάλιστα, "άναψε φωτιές". Πόζαρε με ένα ροζ κατά βάση μπικίνι, με δέσιμο στο λαιμό και το χαμόγελό της έκλεβε την παράσταση. Φαίνεται ανανεωμένη και της ταιριάζει.

Οι νέες φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου από την Πάρο

Έλενα Ασημακοπούλου - διακοπές

Έλενα Ασημακοπούλου - Πάρος

Έλενα Ασημακοπούλου