Την αποκάλεσαν άντρα - Το δημόσιο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά από ομοφοβικό σχόλιο

«Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την αποκάλεσαν άντρα - Το δημόσιο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά από ομοφοβικό σχόλιο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια έντονη προσωπικότητα, η οποία έχει αποδείξει πως εκφράζεται ελεύθερα και πως δεν διστάζει να υπερασπίζεται τον εαυτό της αλλά και ό,τι θεωρεί αδύναμο, αποδεικνύοντας το στοιχείο της αυτό και από τη συμμετοχή της στο survivor.

Αυτή τη φορά στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει δημόσια ένα σχόλιο, που της έκανε ένα χρήστης του instagram σε μια φωτογραφία με το πρόσωπο της. Και επειδή λοιπόν, το σχόλιο είχε ρατσιστικό και ομοφοβικό χαρακτήρα εκείνη δεν άντεξε να μην πάρει θέση και απάντησε αναλόγως.

Το δημόσιο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο instagram

«Αγαπητή μου, γεννήθηκα γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν κ στις ημέρες μας θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε, και πολύ από εμάς νιώθουμε τις περισσότερες των φόρων όχι αυτό που γεννιόμαστε σωματικά. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ανθρώπων που η φύση τους γέννησε άνδρες αλλά αισθάνονται γυναίκες και τούμπαλιν.

Παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις υγεία σωματική και Ομόνοια στην ψυχή σου κάτι που ξεκάθαρα δεν έχεις εσύ. Λυπάμαι πολύ κ ντρέπομαι για το ομοφοβικό σου σχόλιο και εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα και να διορθώσεις ακόμη πιο ταχεία μέσα σου την πληγή μου σε πονάει, ώστε να ζεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως οι άλλοι αποφασίζουν για εσένα αντί εσένα.

Και τέλος να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή ώστε να μην ανατρέχεις σε προφίλ ανθρώπων που δεν σε έχουν πειράξει με σκοπό να τους μειώσεις. Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομο σου… Με εκτίμηση κ πάντα φιλικά, Ευρυδίκη».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη - Ξέσπασμα

«Όταν βγήκα από το Survivor, δώρισα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε για το Survivor 5 αλλά και για την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

«Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από της χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες, είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες.

Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα. Εγώ το έκανα για να βοηθήσω για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους, είναι από αυτά που δίνουμε.

Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.