Δεν έμεινε ούτε ένα κιλό από την εγκυμοσύνη - Ο Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη Μπόμπα με λευκό στενό φόρεμα

Πάντα της τονώνει το ηθικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν έμεινε ούτε ένα κιλό από την εγκυμοσύνη - Ο Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη Μπόμπα με λευκό στενό φόρεμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι γεγονός, πως τους τελευταίους μήνες βρίσκονται στο νησί της Μυκόνου, εκεί όπου οργανώνουν την βάφτιση των παιδιών τους και παράλληλα περνάνε όμορφες στιγμές με φίλους τους.

Φυσικά τα μπάνια στις θάλασσες της περιοχής είναι μια από τις συνήθειες τους εκεί, όπου συχνά η νέα μανούλα φωτογραφίζεται και δείχνει τον τρόπο επαναφοράς του σώματος μετά από μια γέννα. Μάλιστα ο ίδιος ο Σάκης την τράβηξε βίντεο με ένα λευκό κολλητό φόρεμα, με το οποίο όποιος την δει δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι πρόσφατα έκανε δίδυμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη Χριστίνα Μπόμπα με λευκό φόρεμα

Πότε και που θα γίνει η βάφτιση των διδύμων

Τις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Ήδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα