«Θεωρείται υποβαθμισμένη περιοχή...» - Ξέσπασε η Σταμάτη για τη φωτιά που απειλεί την οικεία της στη Μάνδρα

«Εύχομαι αυτήν τη φορά να μην θρηνήσουμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θεωρείται υποβαθμισμένη περιοχή...» - Ξέσπασε η Σταμάτη για τη φωτιά που απειλεί την οικεία της στη Μάνδρα

Η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστό, πως είναι κάτοικος της Μάνδρας, περιοχή η οποία ήρθε αντιμέτωπη την Τρίτη 26/7 με τις καλοκαιρινές φωτιές, που ξεσπούν συνεχώς σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα ανά την Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος την ίδια ημέρα με το που πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε να κάνει μια σχετική ανάρτηση, κρούοντας το κώδωνα κινδύνου σε όλους τους υπευθύνους. Μάλιστα η ίδια αισθάνεται μια παραπάνω φοβία, καθώς δε μπορεί να ξεχάσει το κίνδυνο στον οποίο είχε τεθεί η περιοχή το 2017 με τις καταστροφικές πλυμήρες.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά στη Μάνδρα

«Η Δυτική Αττική από πολλούς θεωρείται μια υποβαθμισμένη περιοχή. Εμένα είναι ο τόπος μου και τον πονάω. Οι άνθρωποι εδώ είναι βιοπαλαιστές. Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει τόσα πολλά!!! Πάντα όμως βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν. Εύχομαι αυτήν τη φορά να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!!!

Θυμόμαστε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις πλημμύρες που κόστισαν το 2017. 24 συνάνθρωποί μας έφυγαν τόσο άδικα».

Ξέσπασμα - Σταμάτη

«Τη φιλανθρωπία την κάνει ο...»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πολυσυζητημένο φιλανθρωπικό σκοπό του J2US.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την κόντρα της Μαρίνας Πατούλη με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για την αποχώρησή της από το μουσικό σόου.

«Έχει γίνει χοντρό μαναφούκι, αλλά νομίζω κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Εγώ ξέρω πως είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικό. Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης, γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι πληρωνόμαστε κανονικά. That's all folks» είπε η δημοσιογράφος.