Λάμπει από ευτυχία η Σοφία Λεοντίτση - Πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάμπει από ευτυχία η Σοφία Λεοντίτση - Πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σοφία Λεοντίτση πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Τόλη Χριστοφοράκη καθώς πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκαν πρόσφατα με πολιτικό γάμο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Οι δυο τους βιώνουν μια ευχάριστη περίοδο καθώς από λεπτό σε λεπτό περιμένουν και τον κιαρπό του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «My style rocks» η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση στην οποία ποζάρει με το μαγιό της πριν απολαύσει το μπάνιο της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Αποκάλυψε πρώτη φορά πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σοφία Λεοντίτση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Να τονίσουμε πως η ίδια πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο X-Factor ωστόσο το μουσικό της ταξίδι δεν κράτησε και για πολύ καθώς την είδαμε να αποχωρεί.

Βέβαια, η ίδια έχει έναν λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού ενώ όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια αποκάλυψε πόσο ζυγίζει πλέον στην εγκυμοσύνη της.

«Σαφώς δεν τρελαίνομαι με τα κιλά, αλλά έχοντας περάσει μια εγκυμοσύνη και γνωρίζοντας το μετά και τη ψυχολογία της γυναίκας, αποφάσισα σε αυτήν απλά να προσέξω και να μου γίνει μάθημα ότι έζησα την πρώτη φορά. Στον 5ο μήνα έχω βάλει σχεδόν 1,5 με 2 κιλά περίπου. Ο στόχος είναι να μην ξεπεράσω τα 10 αυτή τη φορά μέχρι το τέλος της κύησης. Το φυσιολογικό δηλαδή και το πρέπον για εμένα».

Σοφία Λεοντίτση - Ανάρτηση