"Κόλαφος" η Εύη Καλογηροπούλου - Πήρε θέση μετά τα σχόλια για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο

«Μου φαινόταν γελοίο και ματσίλα και φυσικά σεξιστικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τις τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος επικρατεί αναφορικά με την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας καθώς η εμφάνιση του γνωστού μουσικού, Ιωάννη Στρατάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ανάμεσά τους και ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος ξέσπασε φανερά στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Ωστόσο, άλλη μια εμφάνιση συζητήθκε αρκετά όπως ήταν εκείνη της Εύης Καλογηροπούλου. Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τα σχόλιο που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο Προδρικό Μέγαρο καθώς δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογιαρισμό στο instagram.

Η απάντηση όλο νόημα της Εύης Καλογηροπούλου

«Στην αρχή γέλαγα, μου φαινόταν γελοίο και ματσίλα και φυσικά σεξιστικό, τώρα που συνεχίζεται όχι. Και για την ιστορία κανένα μέσο και κανέναν δημοσιογράφο δεν τον πείραξε που εκεί ήταν ο Πλεύρης στην γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας (με κουστούμι όμως, όχι σορτσάκι ή σορτς)».

''Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s'' - Η ανάρτηση της Ακρίτα για την εμφάνιση πολιτικού στο Προεδρικό Μέγαρο

Μάλλον ''ξινή'' βγήκε η γιορτή για την 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή 24/7, αφού όλος ο κόσμος ασχολείται με οτιδήποτε συνέβη στο παρασκήνιο, ενώ πολλές είναι και οι επιθέσεις μεταξύ εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων. Από την στιλιστική ψαλίδα δεν ξέφυγε και η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής της ΝΔ, για την οποία η Έλενα Ακρίτα ανέβασε δύο αναρτήσεις που δεν την κολακεύουν και ιδιαίτερα.

Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλύτερος ντόρος έγινε για τον άνδρα που εμφανίστηκε με σαγιονάρες και βερμούδα στην εκδήλωση, σηκώνοντας αντιδράσεις. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για τον γνωστό μουσικό Ιωάννη Στρατάκη, που συμμετείχε στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μα αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ακρίτα έκανε αντιπαραβολή τις εμφανίσεις των δύο, αναρωτώμενη ποιος τελικά ήταν λάθος.

Στην πρώτη της ανάρτηση η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζει αντιπαραθετικά για την εμφάνιση του Ιωάννη Στρατάκη και της Αν Μισέλ Ασημακοπούλου:

«Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατάκη).
Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s.
Βρες το λάθος.

H σύγκριση μεταξύ Ιωάννη Στρατάκη και Αν Μισέλ Ασημακοπούλου στο Μέγαρο

Στη συνέχεια προέβη σε μια σύγκριση της ευρωβουλευτού με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman/

Η σύγκριση της Ακρίτα της Αν Μισέλ Ασημακοπούλου με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman