Έκανε βόλτα και τα μάζευε - Χαμός από σουτιέν επί σκηνής σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Έχει ανταγωνισμός ο Αργυρός....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε βόλτα και τα μάζευε - Χαμός από σουτιέν επί σκηνής σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας έχει καταφέρει να ξετρελάνει τις θαυμάστριες του, όπως και όλο το συγκρότημα των Μελισσών. Σε κάθε τους συναυλία γίνεται χαμός και τα εισιτήρια βγαίνουν αμέσως sold out. Την επιτυχία λοιπόν που έχουν δει την εισέπραξαν για ακόμη μια φορά σε συναυλία τους.

Όπως έγινε στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, έτσι και στων Μελισσών, οι θαυμάστριες έβγαλαν τα σουτιέν τους και ουρλιάζοντας τα πέταξαν στην σκηνή.

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπόν με μπόλικη δόση χιούμορ την ώρα που τραγουδούσε ο μπασίστας έκανε γύρα στην σκηνή και τα μάζευε γελώντας.

Το βίντεο από την συναυλία του Μάστορα

Το επικό σκηνικό με τραγούδι της Φουρέιρα

Στις συναυλίες του τα έχει δει όλα. Από ρίψεις αντικειμένων μέχρι κρεμάσματα από στύλους. Ωστόσο πέρα από δικές του επιτυχίες κλήθηκε να τραγουδήσει και τη γνωστή επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «Αεράκι» και το αποτέλεσμα έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα στη σκηνή υπήρξε και ένα απρόοπτο, αφού μετά τον θεατή που πέταγε παγάκια στον Thug Slime τώρα είχαμε και τον θεατή που πέταξε κρουασάν στον Μάστορα την ώρα που τραγουδούσε. Εκείνος πάντως έδειξε καλά αντανακλαστικά, αντέδρασε και το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral στο tik tok.

Σε κάποια στιγμή, οι θεατές στο γήπεδο της Παναχαϊκής ζητούσαν από τον frontman των «Μελισσών» να πει το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», γνωστό τραγούδι της Φουρέιρα. Μη θέλοντας να τους χαλάσει το χατίρι, ο ίδιος το τραγούδησε αλλά έσπασε λίγη πλάκα πρώτα. Προσποιήθηκε ότι δεν ήξερε τους στίχους «Πέρνα μέσα μου αεράκι» και αφού τον «ενημέρωσαν» πώς πάει το τραγούδι, σχολίασε «Τι στίχοι είναι αυτοί ρε παιδιά;».

Μετά ξεκίνησε να το τραγουδά, στην αρχή χωρίς μουσική και το... ιδιαίτερο χορευτικό του έφερε πολλά γέλια στο κοινό. Στη συνέχεια είπε ακόμη μία φορά το ρεφρέν με τη συνοδεία της μπάντας.