Ολόκληρος άντρας ο γιός του Γιώργου Τσαλίκη - Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι

Το βίντεο με τους δύο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρος άντρας ο γιός του Γιώργου Τσαλίκη - Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι γνωστό, πως εκτός από ένας πολύ καλός και αγαπητός τραγουδιστής είναι και πατέρας τριών παιδιών, για τα οποία μιλάει πολύ συχνά και φυσικά είναι πολύ περήφανος για εκείνα.

Τα αγόρια του λοιπόν, μεγαλώνουν και από ότι είδαμε μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok, ο Βασίλης ίσως και να θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά του, αφού τον είδαμε να τραγουδάει τραπ και παράλληλα να κινείται σε ανάλογους ρυθμούς μαζί με τους φίλους του και φυσικά με τη βοήθεια του Γιώργου Τσαλίκη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδάει με τον γιό του και τους φίλους του

«Μίλα, μπορείς να σώσεις έναν άνθρωπο!»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο ταλαντούχος τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Τσαλίκης. Μεταξύ άλλων, θέλησε να τοποθετηθεί για την υπόθεση της Πάτρας, και όπως και άλλα άτομα που έχουν δημόσιο βήμα, ξέσπασε και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα μέσα από τις δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω μόνο αυτό γιατί μου έχει κάνει εντύπωση σε όλη αυτή την iστορία με την Πάτρα. Το μόνο που μου έχει κάνει τόση πολύ εντύπωση και θέλω να το πω και δημόσια είναι το εξής. Μιλάμε τώρα, αν αποδειχθεί, για το έγκλημα του αιώνα και μια νοσηρή προσωπικότητα. Αν υπάρξουν συνεργοί και τα λοιπά. Είναι δυνατόν, ρε παιδιά, τόσα χρόνια στο περιβάλλον να μην είχε καταλάβει κανείς τίποτα;».

«Επίσης, είναι δυνατόν να μην έχει κάποιος αποτανθεί κάπου; Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ότι είμαστε στο 2022 και πλέον υπάρχει ο τρόπος να κάνουμε μια καταγγελία ανώνυμα και να προστατευθούμε».

«Όταν βλέπουμε ένα παιδί, ενδεχομένως, να κακοποιείται ή μια οικογένεια να έχει κάποιο πρόβλημα, υπάρχει μηχανισμός που μας προστατεύει. Μίλα, μπορεί να σώσεις έναν άνθρωπο. Αυτό το μήνυμα πήρα, αυτή την απορία, αυτόν τον πόνο και αναρωτιέμαι που ζούμε» συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.