Μέρα χαράς για τη Στέλλα Δημητρίου - Οι φωτογραφίες από το baby shower λίγο πριν τη γέννηση των διδύμων

Έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μέρα χαράς για τη Στέλλα Δημητρίου - Οι φωτογραφίες από το baby shower λίγο πριν τη γέννηση των διδύμων

Ευτυχισμένες στιγμές έζησε χθες Τρίτη 26/7 η Στέλλα Δημητρίου, αφού διοργάνωσε στο σπίτι της ένα baby shower προς τιμήν συγγενών και φίλων για τα δίδυμα μωράκια που περιμένει. Η ίδια και ο σύζυγός της έστησαν μια όμορφη εκδήλωση με γλυκά, ποτά και μπαλόνια και φυσικά μοιράστηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από τη μέρα χαράς.

Το γνωστό μοντέλο έκανε την είδηση γνωστή πριν από ένα μήνα και εξήγησε στους followers της ότι αυτός ήταν ο λόγος που είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα από τα social media. Ωστόσο η ίδια μην μπορώντας να συγκρατήσει την ευτυχία της, το μοιράστηκε με όλους και πλέον δε βλέπουν την ώρα να γίνουν γονείς η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Οι φωτογραφίες από το υπέροχο baby shower της Στέλλας Δημητρίου

Η Στέλλα Δημητρίου με τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαηλίδη

Η Στέλλα Δημητρίου με τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαηλίδη και συγγενείς

Η Στέλλα Δημητρίου κρατάει ένα δώρο

Η Στέλλα Δημητρίου με συγγενείς και φίλους στο baby shower

Τα γλυκάκια που ετοίμασε για το baby shower η Στέλλα Δημητρίου

Ανακοίνωσε συγκινημένη το φύλο των μωρών της

Η Στέλλα Δημητρίου με πολύ χαρά μίλησε μέσω skype την Πέμπτη 16/6 στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες γύρω από την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο μίλησε για τον γάμο και τη βάφτιση, που αναμένεται να κάνει με τον σύζυγό της, ενώ νωρίτερα μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής και τον κόσμο πως είναι στο 5ο μήνα και σε πολύ λίγο δε θα κρατάει ένα μόνο μωράκι αλλά δύο, καθώς περιμένει δίδυμα. Με μεγάλη συγκίνηση στη φωνή της συνέχισε λέγοντας πως είναι αγοράκια με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να την εύχονται ξετρελαμένοι.

«Είναι τα αγόρια μας, είναι δίδυμα και έρχονται τα αγοράκια μας ναι. Συγκινούμαι που το λέω, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Στέλλα Δημητρίου διακόπτοντας με τρεμάμενη φωνή.

«Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες η συντήρηση ωαρίων, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».