Του έκλεψαν πανάκριβη τσάντα με υπέρογκο χρηματικό ποσό - Η δημόσια έκκληση του Γιάννη Μαρακάκη

«Σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Του έκλεψαν πανάκριβη τσάντα με υπέρογκο χρηματικό ποσό - Η δημόσια έκκληση του Γιάννη Μαρακάκη

Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι ένας πολύ γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος έχει υποστηρίξει στην δικαστική αίθουσα, μεταξύ άλλων, και γνωστά πρόσωπα, ενώ δεν δίστασε να εκφραστεί δημόσια και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αυτή τη φορά ο νομικός κλήθηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μιας και έπεσε θύμα κλοπής την Τρίτη 26/7 και έτσι έκανε ένα post κάνοντας έκκληση να του δοθεί η τσάντα του, που κλάπηκε μέσα από το αυτοκίνητο του. Όπως τόνισε στην ανάρτηση δίνει μεγάλο ποσό σε όποιον τον βοηθήσει, καθώς η τσάντα είχε συναισθηματική αξία για εκείνον.

Ο Γιάννης Μαρακάκης υπέστη θύμα κλοπής και κάνει δημόσια έκκληση

«Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7)κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου.

Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω».

Μαρακάκης - Τσάντα

Οι δηλώσεις του δικηγόρου για την προσωπική του ζωή

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ, την Κυριακή 12/6, και προχώρησε σε δηλώσεις για το επάγγελμά του, για όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, αλλά και για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του, αυτή του πατέρα του.

Ο δικηγόρος, που έχει ασχοληθεί και έχει σχολιάσει πολλές φορές την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, εξήγησε πως η δουλειά του είναι η μεγάλη του αγάπη, αλλά η τηλεόραση του έχει κάνει μεγάλο κακό στον τρόπο που αντιμετωπίζεται είτε από τον κόσμο είτε από τους αντιπάλους του. Όσον αφορά τον πατέρα του, ανέφερε πως ο δεσμός τους ήταν πολύ δυνατός και πάντα μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν.

«Eίμαι ερωτευμένος με την δουλειά μου. Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο ως σήμερα και ακόμα δέχομαι, αλλά χαμογελάω, γιατί αν δεν έχει πόλεμο σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Η τηλεόραση με βοήθησε, αλλά μου έκανε και μεγάλη ζημιά καθώς είναι κάτι αδηφάγο. Συνέχεια μου γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση αλλά όχι, με τίποτα δεν θα μπορούσα να τις ακολουθήσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2016 αλλά δεν ξεπερνιέται η απώλεια του. Καμιά απώλεια νομίζω πως δεν ξεπερνιέται. Βλέπαμε ότι μπορεί να έρχεται το τέλος, αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις ή μάλλον δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν αυτό συμβεί. Τότε έχει κάποιες άμυνες ο οργανισμός σου, ο εγκέφαλος και η ψυχή σου».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι όλα όσα ήθελα να του πω τα καταλάβαινε γιατί ο πατέρας μου έφυγε από Αλτσχάιμερ. Μπορεί να θυμόταν το όνομα μου αλλά αισθανόταν. Όταν με έβλεπε, όταν με ακουμπούσε και όταν προσπαθούσαμε να περπατήσουμε μαζί καταλάβαινε ότι είμαι εγώ οπότε μέσα από αυτή τη σύνθετη επικοινωνία, που ήθελε ειδική αποκωδικοποίηση, θεωρώ ότι είχαν περάσει αυτά που έπρεπε».