Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram που έφερε την αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά

Το σχόλιο της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram που έφερε την αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά

Η Δούκισσα Νομικού είναι καθημερινή χρήστης των social media και ειδικότερα του Instagram. Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται διάφορες στιγμές, από βόλτες με την οικογένεια της, επαγγελματικά της project αλλά και στιγμιότυπα από το σπίτι της.

Την Τετάρτη 27/7 λοιπόν, επισκέφθηκε με την οικογένεια της την Σχοινούσα το νησί του πατέρα της και θέλησε να δημοσιεύσει στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες που έκανε.

Δούκισσα Νομικού κόρη

«Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτηση ήταν δεκάδες.

Ανάμεσα στους followers που σχολίασαν ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έβαλε πολλές καρδούλες.

Η ανάρτηση της Νομικού και το σχόλιο της Κορομηλά

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram που έφερε την αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά

Το τηλεοπτικό μέλλον της μετά τις διακοπές

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με το ποια γυναίκα θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και θα κάτσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα την ερχόμενα σεζόν και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά!

Ευαγγελία Αραβανή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Μαλέσκου είναι μερικά από αυτά. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως προηγούνταν η πρώτη, ωστόσο σύμφωνα με όσα γράφει στη Realnews η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Δούκισσα Νομικού είναι αυτή που θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 πως θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο.

Το προβάδισμα λοιπόν το έχει πάρει τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα μιας και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις όλα τα χρόνια με το κανάλι. Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

undefined