Με λευκό μπικίνι και κοκτέιλ στο χέρι - Η ''καυτή'' εμφάνιση της Ασημίνας Χατζηανδρέου σε beach bar

To ''βουνό'' του Survivor 5 όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με λευκό μπικίνι και κοκτέιλ στο χέρι - Η ''καυτή'' εμφάνιση της Ασημίνας Χατζηανδρέου σε beach bar

Tην Ασημίνα Χατζηανδρέου τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το Survivor 5. Η κοπέλα ξεχώρισε για τις αθλητικές της επιδόσεις και το ψευδώνυμο ''βουνό'' δεν άργησε να βγει. Άλλωστε οι φοβερές της ικανότητες την κατέταξαν στην τρίτη θέση του φετινού κύκλου. Τα χρόνια άσκησης έχουν αποδώσει καρπούς και με το παραπάνω, αφού διαθέτει ένα φοβερό κορμί και τώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της με το τελευταίο από την παραλία να κάνει τον κόσμο να παραμιλάει με το μαυρισμένο σώμα της.

Πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να της καταλογίσουν την επιτυχία της στο παιχνίδι στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Οι αριθμοί βέβαια των επιδόσεών της μιλάνε από μόνοι τους και η κοπέλα αγνοεί τις κακές γλώσσες και χαίρεται τον δεσμό τους. Ο ίδιος άλλωστε δε σταματά να ανεβάζει αναρτήσεις, όπου εκδηλώνει τον έρωτά του για το κορίτσι του.

Το καλλίγραμμο σώμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου με λευκό μαγιό στην παραλία

Η ίδια βρήκε μερικές στιγμές χαλάρωσης και εμφανίστηκε σε κάποιο beach bar, απολαμβάνοντας μπάνιο, ηλιοθεραπεία και το cocktail της. Ο συνδυασμός του καλογυμνασμένου και μαυρισμένου από τον Άγιο Δομίνικο κορμιού της με το λευκό μαγιό, απλά απίθανος!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία με λευκό μπικίνι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πίνει κοκτέιλ σε παραλία

Το χρονικό της γνωριμίας τους με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την παραμονή της στο Survivor 5 απασχόλησε πολύ το κοινό με την συμπεριφορά της, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα ταξιδάκια τους για το καλοκαίρι, όμως στο ενδιάμεσο βρήκε λίγο χρόνο και πήγε ως καλεσμένη στο Love it, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7.

Εκεί, ρωτήθηκε, πέρα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, για την γνωριμία της με τον διάσημο τραγουδιστή και ξεκίνησε να διηγείται το love story τους από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όσο βρισκόντουσαν στην Κρήτη και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.

«Ήμουνα στην Κρήτη για προετοιμασία στον στίβο και είχε live. Είχα χωρίσει από τον πρώην μου και είχα ανεβάσει εγώ στόρι τον "θυμό" της Πάολας που το είχε πει στο "Στην υγεία μας" εκείνος και μου απάντησε στο στόρι μου. Είχα πάει για καφέ την επόμενη μέρα στοα "Λιοντάρια" στο Ηράκλειο και ξαφνικά βλέπω "Βγες έξω".

Εγώ ήμουνα χάλια, όπως ήμουν στο Survivor. Και βγάινω έξω και λέω "τι έγινε τώρα;". Εν τέλει γνωριζόμαστε, μιλάμε και βρισκόμαστε μετά στην Αθήνα, βγήκαμε για φαγητό και έτσι ξεκίνησε...», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.