Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για συναυλία υπερπαραγωγή στη Μύκονο με διεθνές καλλιτεχνικό όνομα στο πλάι του

Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή θα συνεργαστούν επί σκηνής;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για συναυλία υπερπαραγωγή στη Μύκονο με διεθνές καλλιτεχνικό όνομα στο πλάι του

Έτοιμος για την καθιερωμένη συναυλία του στο νησί των ανέμων είναι ο Αντώνης Ρέμος, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα 28/7. Ο χώρος διεξαγωγής είναι ένα πολυτελέστατο μαγαζί της Μυκόνου και άνθρωποι από όλο τον κόσμο συρρέουν κάθε καλοκαίρι να ακούσουν τον γνωστό τραγουδιστή. Φέτος μάλιστα θα τους έχει μία έκπληξη καθώς στο πλάι του θα εμφανιστεί ένα διεθνές όνομά, συγκεκριμένα από την Αίγυπτο.

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ίο μαζί με τη σύζυγο και την κόρη τους για τη συναυλία του. Στον ελεύθερο του χρόνο μάλιστα απόλαυσαν και οικογενειακές στιγμές με την Υβόννη Μπόσνιακ να ανεβάζει ένα πολύ όμορφο slideshow στο instagram. Ξεχωρίσαμε πάντως εκείνη τη φωτογραφία που ψαρεύει αγκαλιά με την κόρη του.

Με ποιον Αιγύπτιο τραγουδιστή θα εμφανιστεί στη σκηνή σήμερα 28/7 ο Ρέμος στη Μύκονο;

Ο δημοφιλής Έλληνας ερμηνευτής θα τραγουδήσει στην σκηνή μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει τεράστια απήχηση στον αραβικό κόσμο και είναι γνωστός για τα πανάκριβα μουσικά βίντεο των τραγουδιών του. Ακόμα έχει συνεργαστεί με τον Γάλλο τραγουδιστή και ράπερ Gims στο τραγούδι «Ya Habibi».

Ο 34χρονος Mohamed Ramadan παράλληλα με το τραγούδι ασχολείται και με την υποκριτική. Μάλιστα ο θρυλικός Ομάρ Σαρίφ τον έχει επαινέσει δημοσίως για το ταλέντο του χρήζοντας τον διάδοχό του!

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από τις προετοιμασίες της μεγάλης συναυλίας στην παραλία της Ψαρρούς όπου έχει στηθεί μια τεράστια εξέδρα.

Τα "έσπασε" στην Ίο η Ρίτα Ουίλσον στη συναυλία του

Πριν από τη σημερινή του 28/ 7 συναυλία στη Μύκονο, το βράδυ του Σαββάτου 23/7 ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συναυλία σε γνωστό club στην Ίο όπου το παρών έδωσαν γνωστά πρόσωπα της showbiz καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε από τους πάντες.

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις ήταν και αυτό της συζύγου του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, η οποία μίλησε από κοντά με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την Υβόννη Μπόσνιακ η οποία δεν αφήνει συναυλία για συναυλία του αγαπημένου της συζύγου (δείτε εδώ φωτογραφία). Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να τραγουδήσει το «Ρίτα, Ριτάκι», με την διάσημη ηθοποιό να το απολαμβάνει.