Ίδια με την μητέρα της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ίδια με την μητέρα της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου διαθέτει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός θέλησε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση με την μητέρα της προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την μητέρα της ενώ από την άλλη δεν έχει διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μητέρα και κόρη μοιάζουν υπερβολικά πολύ και όχι άδικα.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Σημερα -για μενα- γιορταζει ολη η γη!! Εχει γενεθλια αυτο το σπανιο πλασμα που μ εφερε στον κοσμο! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΜΑ ΜΟΥ…».

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Ανάρτηση Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Η μαμά μου είναι αυστηρή»

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με αφορμή την θεατρική παράσταση “Οι γείτονες από πάνω”. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχα αναφερθεί και για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά από την «Λάμψη».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής της είναι η μητέρα της αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου είναι το πρόσωπο που δε θέλω να λείπει από τις πρεμιέρες μου. Από τους γονείς μου αυτή έχει απομείνει οπότε… πρεμιέρα χωρίς μαμά δε γίνεται. Είναι πάρα πολύ αυστηρή.

Βέβαια, πριν κάνω πρεμιέρα, πάντα περνάω από το σπίτι και διαβάζουμε μαζί το έργο. Κρατάω μολύβι και μου λέει, “εδώ πρέπει να το πεις έτσι γιατί…” δεν υπάρχει, είναι θεά η μαμά. Στο τέλος νομίζω ότι το αποτέλεσμα της αρέσει».