Μιλούσε φωναχτά στο τηλέφωνο - Δε χαλαρώνει ούτε στην παραλία ο Περικλής Κονδυλάτος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μιλούσε φωναχτά στο τηλέφωνο - Δε χαλαρώνει ούτε στην παραλία ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε φάση διακοπών, χαλαρώνοντας σε νησί των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, στην Τήνο και σε γνωστό beach bar του νησιού βρέθηκε ο σχεδιαστής παρέα με έναν φίλο του. Να τονίσουμε εδώ, πως αν και είναι σε περίοδο διακοπών, τα τηλέφωνα του δεν σταματούν να χτυπούν, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες και μάλιστα σε κάποιες στιγμές γινόταν πιο έντονος με το πρόσωπο, που μιλούσε.

Άλλωστε είναι γνωστό, πως δεν ''μασάει'' τα λόγια του και πώς ό,τι έχει να πει θα το εκφράσει χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού πολύ πρόσφατα είχε τοποθετηθεί έντονα για όσους είναι ομοφοβικοί.

Ο Περικλής Κονδυλάτος για μπάνια σε παραλία της Τήνου

Κονδυλάτος - Τήνος
Κονδυλάτος - Παραλία Τήνου

«Παρουσιαστής θα ήθελα να είμαι εγώ»

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Survivor All Star, στοχεύοντας στο να καθηλώσει το κοινό, τόσο με τους συμμετέχοντες, όσο και με τον παρουσιαστή. Και ενώ μπορεί να ακούγονται πολλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί προς το παρόν, ενώ οι πρώην παίκτες «σφάζονται» να λάβουν μία θέση σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αυτοπρότεινε τον εαυτό του για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θαυμάζω πάρα πολύ τον Γιώργο Αγγελόπουλο και νομίζω πως είναι ένα πρότυπο για όλους τους άντρες. Επειδή είναι και κοντά μου ηλικιακά, θα ήθελα να του μοιάζω και από άποψη εμφάνισης και από άποψη δύναμης», ανέφερε ο Κονδυλάτος για τον πρώτο νικητή του Survivor.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ήθελε να τον δει ως παίκτη ή ως παρουσιαστή, η απάντηση του Κονδυλάτου μας εξέπληξε. «Παρουσιαστής θα ήθελα να ήμουν εγώ. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι έπαιξα λίγο με το μυαλό των παιδιών και έκανα κάποιες συζητήσεις πιο πιπεράτες και αυτό θα το κάνω με ακόμα μεγαλύτερη ευχέρεια όντας παρουσιαστής», κατέληξε.