Την έκοψαν λόγω πλαστικών στο GNTM και έγινε εξώφυλλο - Το μοντέλο που τους αψήφησε και κάνει καριέρα

Είχε γίνει άγριος τσακωμός στην audition

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Την έκοψαν λόγω πλαστικών στο GNTM και έγινε εξώφυλλο - Το μοντέλο που τους αψήφησε και κάνει καριέρα

Θυμάστε την Ηρώ Δημητροπούλου; Πρόκειται για την 18χρονη κοπέλα που πήγε στην audition του περσινού κύκλου του GNTM μαζί με τη μαμά της που διευθύνει πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη. Οι κριτές τότε την είχαν κόψει καθώς θεώρησαν υπερβολή τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει η κοπέλα με αποτέλεσμα να στήσουν άγριο καυγά με τη συμμετοχή και της μαμάς. Ωστόσο η Ηρώ φαίνεται να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού πρόσφατα έγινε εξώφυλλο σε πασίγνωστο περιοδικό.

Και δεν ήταν η μόνη κοπέλα την οποία η κριτική επιτροπή είχε προσβάλει για τις πλαστικές επεμβάσεις και έκανε καριέρα στη συνέχεια. Η άλλη ήταν η Ιωάννα Μπέλλα που έφυγε κλαμένη από το studio παρά το γεγονός ότι είχε και τίτλους στα καλλιστεία. Πρόσφατα μάλιστα ξέσπασε ξανά εναντίον κάποιων ατόμων που την επικρίνουν λόγω των υπερβολικών φίλτρων που χρησιμοποιεί στο instagram.

To εξώφυλλο της Ηρώς Δημητροπούλου σε μεγάλο περιοδικό μόδας

Η Ηρώ Δημητροπούλου μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel Arabia. H κοπέλα έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή της αφού έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ τα χαρακτηριστικά της διαφέρουν αρκετά από την εμφάνιση που έκανε τότε στο GNTM!

Το εξώφυλλο της Ηρώς Δημητροπούλου στο αραβικό L' officiel

Ας σας υπενθυμίσουμε εδώ και τον επικό καυγά που έγινε στην οντισιόν της:

Στο μεταξύ διέρρευσαν οι τρεις πρώτες διαγωνιζόμενες του νέου κύκλου που μπαίνουν στη βίλα

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει επιτέλους το GNTM 5, που ήδη από τώρα έχει ξεσηκώσει και θετικές και αρνητικές αντιδράσεις κυρίως όσον αφορά την επιλογή στα νέα πρόσωπα. H εκπομπή Open Weekend στην αυλαία της σήμερα 17/7 αποκάλυψε τα τρία από τα εικοσιένα κορίτσια που έχουν πάρει συνολικά το εισιτήριο για τη βίλα του παιχνιδιού και μάλιστα οι δύο είναι και στενοί συγγενείς.

Ήδη η ''παλιά'' του παιχνιδιού Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νέος coach στη θέση του Γιώργου Καράβα, αφού φέτος θα τον δούμε στην καρέκλα του κριτή. Μάλιστα οι αντικαταστάτες του δεν θα είναι ένας αλλά δύο, μοντέλα και οι δύο στο επάγγελμα, με τον έναν να εντάσσεται μετά το bootcamp στα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Η εκπομπή Open Weekend αποκάλυψε τρεις από τις παίκτριες που εξασφάλισαν μία θέση στο σπίτι. Η πρώτη είναι η Μικαέλα Νόβακ Μάρλι, ετών 47. Στον διαγωνισμό πέρασε και η κόρη της Μάρα Μάρλι. Το τρίτο όνομα ανήκει στην Αλεξία Τράικο η οποία είναι ήδη επαγγελματίας μοντέλο.

Η μία από τις διαγωνιζόμενες Αλέξια Τράικο