Με χρυσό λαμέ μπικίνι σε πισίνα - Κορμάρα η Μαρία Καλάβρια στα 52 της

Φοβερές αναλογίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με χρυσό λαμέ μπικίνι σε πισίνα - Κορμάρα η Μαρία Καλάβρια στα 52 της

Η Μαρία Καλάβρια είναι μία από τις γυναίκες, που καταφέρνουν να τραβάνε τα βλέμματα μέσα από τις πολύ ξεκάθαρες δηλώσεις, που συνηθίζει να κάνει αλλά και μέσα από την πάντα προσεγμένη εξωτερική της εμφάνιση.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα απασχόλησε με το σχόλιο, που έκανε στο πρώην κορίτσι του γιου της, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πως ξέρει να αναγνωρίζει το όμορφο. Άλλωστε και η ίδια θέλει να δείχνει αναλόγως ωραία και αυτό εμείς το βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Αυτή την περίοδο είναι σε φάση διακοπών, οπότε επικρατούν οι φωτογραφίες της από την παραλία ή από πισίνες, που επισκέπτεται σαν και την παρακάτω. Για το σώμα της δεν γίνεται να μην μιλήσουμε στο σημείο αυτό μιας και διατηρείται σε άψογη φόρμα και αυτό φαίνεται από το πόσο καλά της κάθεται το super κομψό, λαμέ σε χρυσή απόχρωση μπικίνι, που επέλεξε να φορέσει.

Η Μαρία Κάβρια ποζάρει με το μαγιό της

Καλάβρια - Μαγιό

«Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την...»

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε σχέση.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται εκείνη να ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Δε με αφορά και δε θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι».