Φωτογραφήθηκε γυμνός μέσα σε καταρράκτη - Το επικό σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου στον γιο της Νικήτα

Λατρεύει τα παιδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτογραφήθηκε γυμνός μέσα σε καταρράκτη - Το επικό σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου στον γιο της Νικήτα

Μια ημέρα μετά την περιβόητη, σχεδόν ημίγυμνη φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου ήρθε και το επικό σχόλιο της κάτω από φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram, ο γιος της Νικήτας Αργυρόπουλος.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η παρουσιάστρια διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση με τα social media, αφού τίποτα δεν της ξεφεύγει τελικά και τίποτα δεν αφήνει ασχολίαστο, εάν την αφορά φυσικά. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η φωτογραφία του Νικήτα σε ένα καταρράκτη με την τρυφερή μαμά, να θαυμάζει το αγόρι, που έφερε στον κόσμο.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου σε φωτογραφία του γιου της Νικήτα

Νικήτας Αργυρόπουλος
Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος

Η πρώτη συνέντευξη του αδερφού του Νικήτα, Άρη

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε για πρώτη φορά τηλεοπτική συνέντευξη ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την αγαπημένη του οικογένεια ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για την εταιρεία ρούχων που έχει.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Έχω την δική μου εταιρεία ρούχων, όσο ήμουν στο στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου. Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης.

Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με την μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει. «Με τον αδελφό μου τον Νικήτα έχουμε την καλύτερη σχέση, όπως και με τον αδελφό μου που απέκτησε στο δεύτερο γάμο ο πατέρας μου.

Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι, θα προτιμούσα η προσωπική μου ζωή να είναι προσωπική. Είμαι ένας κλειστός χαρακτήρας, αν έχω όμως κάποιο πρόβλημα θα το πω στους γονείς μου. Μικρός πήγαινα πολύ συχνά στις εκπομπές της μητέρας μου, κουρευόμουν, έπαιζα μπάλα με τους κάμεραμαν.

Η τηλεόραση μου αρέσει, αν ήταν κάποιο πρότζεκτ που θα μου ταίριαζε δεν θα έλεγα όχι. Μου έχουν γίνει προτάσεις ανεπίσημα για ριάλιτι, αλλά δεν θα πήγαινα», πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής του εμφάνισης. Παίρνω μηνύματα φλερτ στα social media, αλλά μιλάω μόνο με τους ανθρώπους που γνωρίζω».