Η Μαρίνα με μπλε μίνι φόρεμα κα ο Βλάσης στα λευκά - Η δημόσια έξοδος Πατούλη και Χολέβα στην Μύκονο

Έτσι περνούν τις ημέρες τους στο νησί των ανέμων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρίνα με μπλε μίνι φόρεμα κα ο Βλάσης στα λευκά - Η δημόσια έξοδος Πατούλη και Χολέβα στην Μύκονο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Μαρίνα Πατούλη και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έχοντας γίνει το όνειρο της πραγματικότητα με τη νέα της συλλογή και το κατάστημα που άνοιξε στην Μύκονο, δεν θα μπορεί να μην χαμογελά.

Ο Βλάσης Χολέβας με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και έχουμε δει συχνά να κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Η νέα ανάρτηση Πατούλη - Χολέβα

Πριν μερικές ώρες η Μαρίνα Πατούλη στο προφίλ της, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, τόσο με τον Βλάση, όσο και με την ίδια να ποζάρει στα στενά της Χώρας.

«Συγχαρητήρια στη @themiszc για την υπέροχη συλλογή της κ για την εξαιρετική βραδια που μας προσέφερε στο φιλόξενο χώρο της!Αγαπαμε τη γυναίκα κ τροχός μας είναι να νιώθει όμορφη,θελκτική κ ευτυχισμένη!Επελεξα να φορέσω μια γαλάζια καλοκαιρινή δημιουργία από την προσωπική μου συλλογή @marinaprincess11211 by @vlassi_holeva κ αξεσουάρ από τον γνωστό σχεδιαστή κ αγαπημένο φίλο @parisvaltadoros Στηρίζουμε τους Έλληνες σχεδιαστές που καταφέρνουν να διαπρέπουν στο διεθνές γίγνεσθαι με τις δημιουργίες τους», έγραψε στη λεζάντα της.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.