Ο πιο αδύναμος κρίκος: Πιο ανανεωμένο από ποτέ το πλατό του τηλεπαιχνιδιού στην ΕΡΤ

Οι αναρτήσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο πιο αδύναμος κρίκος: Πιο ανανεωμένο από ποτέ το πλατό του τηλεπαιχνιδιού στην ΕΡΤ

Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το τηλεπαιχνίδι, «Ο πιο αδύναμος κρίκος» αναμένεται να προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Έτσι, δεν άργησαν να έρθουν και οι απαιτούμενες αλλαγές από το πλατό μιας και τα νέα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός, μια ανάρτηση όπου το πλατό φαίνεται ανανεωμένο.

Να τονίσουμε πως ο είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής «Ο πιο αδύναμος κρίκος»

Πλατό στην εκπομπή Ο πιο αδύναμος κρίκος
Ο πιο αδύναμος κρίκος - ΕΡΤ

«Έχω τετράδια που γράφω μέσα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος που σόκαρε την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/1 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις σπουδές στην Πάντειο και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες.

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πώς. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μυ σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση… ακριβώς», αποκάλυψε ο παρουσιαστής που πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.