Ξάπλωσε στην ξαπλώστρα της και την κοιτούσαν όλοι - Το λευκό μπικίνι της Βίκυς Καγιά και η κοιλιά "πλάκα"

Κορμάρα στα 44

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξάπλωσε στην ξαπλώστρα της και την κοιτούσαν όλοι - Το λευκό μπικίνι της Βίκυς Καγιά και η κοιλιά

Τι καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά λίγους μήνες πριν από την πρεμιέρα του GNTM. Έχοντας βρει λίγο χρόνο από τα γυρίσματα, κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα μαζί με την οικογένεια της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία από την εξόρμηση της στην παραλία σε γνωστό νησί της Ελλάδος.

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα της και προκάλεσε αναστάτωση με το καλλίγραμμο κορμί της. Έχει κοιλιά "πλάκα", αλλά και πολύ γυμνασμένα πόδια - δείτε την και χωρίς μακιγιάζ.

Η φωτογραφία της Καγιά με μαγιό

Βίκυ Καγιά μαγιό σώμα

Έτσι παραμένει κορμάρα και μετά τα 40

Από το περιοδικό YOU

Έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.