Ξεπερνάει κάθε φαντασία - Το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πόζαρε ακομπλεξάριστη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπερνάει κάθε φαντασία - Το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Βίκυ Καγιά καθώς λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι το GNTM όπου οι αλλαγές αναμένεται να είναι ριζικές (δείτε εδώ ποιο θα είναι το νέο μέλος), το γνωστό μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια παύση από τις επαγγγελματικές της υποχρεώσεις πριν γεκινήσει και πάλι η νέα σεζόν για το ριάλιτι μοντέλων.

Για την ώρα λοιπόν η Βίκυ Καγιά προσπαθεί να γεμίσει για τα καλά τις μπαταρίες της καθώς η ερχόμενη τηλεοτπική σεζόν πρόκειται να είναι άκρως ανταγωνιστική για τα περισσότερα project των σταθμών.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ίδια είναι ακομπλεξάριστη και το έχει δηλώσει μάλιστα. Έτσι λοιπόν ως λάτρης των social media δεν δίστασε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες της στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου δείχνοντας πως είναι άκρως εντυωπσιακή.

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά
Βίκυ Καγιά - Η ανάρτηση στα social

Έτσι παραμένει κορμάρα η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που μπορούν εύκολα να περπατήσουν σε διεθνές πασαρέλες (όπως έκανε κάποια χρόνια πριν), ενώ το σώμα της σίγουρα... έχει καλή μνήμη. Διαθέτει άριστο DNA (όπως και τέλεια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ) και γνώση πως μετά τα 45 καλό είναι να φροντίζουμε για να έχουμε.

Από το περιοδικό YOU

Έτσι έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.