Η Κατερίνα Παπουτσάκη ''χτύπησε'' άλλο ένα τατουάζ στην περιοχή του μπικίνι

Μας το έδειξε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ''χτύπησε'' άλλο ένα τατουάζ στην περιοχή του μπικίνι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή μανούλα, που σε ό,τι και αν κάνει στη ζωή της δείχνει να έχει μια και μοναδική προτεραιότητα και αυτή δεν είναι από τους δυο γιους, για τους οποίους ''λιώνει'' κανονικά.

Η ηθοποιός μάλιστα, πολύ πρόσφατα είχε κάνει τατουάζ για τα αγόρια της και, ''χτυπώντας'' πάνω της τις δύο ημερομηνίες, που τα έφερε στη ζωή. Σίγουρα, πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση, σε ένδειξη αγάπης αλλά την Παρασκευή 29/7 αντιληφθήκαμε με ένα στόρυ της, πως της αρέσουν γενικότερα τα τατουάζ, αφού έκανε ένα κοχύλι κοντά στο μπικίνι.

Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη

Παπουτσάκη - Τατουάζ

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα...»

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει αλλά στη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία. Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε ξανά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο που εργάζεται.

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία.

Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».