«Το σώμα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ...» - Σοκαρισμένη η εγκυμονούσα Τούνη με τη νέα εικόνα της στον καθρέφτη

Φουσκώνει η κοιλίτσα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το σώμα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ...» - Σοκαρισμένη η εγκυμονούσα Τούνη με τη νέα εικόνα της στον καθρέφτη

Η Ιωάννα Τούνη έχει εντάξει νέες συνήθειες στην καθημερινότητα της, αφού η εγκυμοσύνη ήρθε για να αλλάξει για τα καλά τη ζωή της. Δεδομένου ότι δεν έχει και την καλύτερη κύηση και πρέπει να μένει στο σπίτι πολλές ώρες, σίγουρα μπορούμε να πούμε πως ζει κάτι πρωτόγνωρο.

Σε κάθε περίπτωση, ακούει πιστά τις συμβουλές των γιατρών της και έτσι μαθαίνουμε τα νέα της από δημοσιεύσεις, που κάνει κυρίως από το κρεβάτι και από το καναπέ. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 29/7 θέλησε να δείξει στο κοινό της κάποια μαγιό και παράλληλα εξηγούσε το πως νιώθει με τις αλλαγές στο σώμα της, αφού το μωράκι έχει αρχίσει να σχηματίζεται κανονικά.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με μαγιό

Η ανάρτηση της Γαστεράτου σε συμπαράσταση της Τούνη

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Μαντώ Γαστεράτου πρόκειται αργά η γρήγορα να γίνουν μαμάδες, αφού διανύουν και οι δύο μια όμορφη περίοδο εγκυμοσύνης. Βέβαια πέρα από την ευτυχία, υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές σε μία τέτοια φάση καθώς το σώμα και ο οργανισμός μιας γυναίκας αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές. Ένα story λοιπόν τέτοιου περιεχομένου που ανέβασε η Γαστεράτου έγινε αφορμή για να το αναδημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη, φανερά ανακουφισμένη όπως γράφει που δεν είναι η μόνη που νιώθει έτσι.

Η γνωστή influencer άλλωστε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έχει παραδεχθεί στους followers της ότι δεν περνάει και πολύ εύκολα ως οργανισμός τη φάση αυτή. Πολλά είναι τα stories που έχει κάνει, όπου δηλώνει πως νιώθει ανακατωσούρες, αδυναμία, ενώ και οι ορμονικές της αλλαγές της προκαλούν αδυναμία να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

«Οι ορμόνες μου χορεύουν τσα-τσα-τσα, jtouni σε νιώθω», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαστεράτου με την Τούνη να την αναδημοσιεύει και να γράφει ανακουφισμένη «Χαχαχα, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη».

Με αυτό τον τρόπο έδωσε και δύναμη η μία στην άλλη, αφού και η Γαστεράτου θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει σύντομα, ενώ η Ιωάννα Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και είναι τριών μηνών έγκυος.

Η ανάρτηση της Μαντως Γαστεράτου για τις ορμονικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη