"Κόβεται" από τον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του προγράμματος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται πως είναι μια από τις καλύτερες που διανύει καθώς τον είδαμε σε ρόλο κριτή με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και στον ρόλο παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές φαίνεται πως αγάπησαν παραπάνω το τηλεπαιχνίδι, «Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος».

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά καθώς είχε "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν μας "αποχαιρετά" σιγά σιγά πολλά είναι τα πρόσωπα τα οποία έχουν αρχίσει να δίνουν τα χέρια με τους σταθμούς.

Θα συνεχίσει η εκπομπή, «Ποιος είναι εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές Σεπτεμβρίου και πάλι στις 20.00 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καθώς την Κυριακή (31/7) αναμένεται να ρίξει αυλαία.

«Δεν ντράπηκες...» - Το όλο νόημα βίντεο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού χαιρέτησε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το τηλεοπτικό του κοινό από τη συχνότητα του Αντ1, αποφάσισε να αφήσει το πιεσμένο πρόγραμμα του πίσω και να απολαύσει τις διακοπές του σε όμορφα σημεία της Ελλάδας.

Στη Ελαφόνησο κάνει τα μπάνια του λοιπόν ο παρουσιαστής και όχι μόνος του αλλά με καλούς φίλους. Είναι γεγονός, πως είναι πολύ αγαπητός, αφού και να πάει συναντάει γνωστούς. Έτσι και αυτή τη φορά, βρήκε τον Νίκο Παπαδάκη και άλλα άτομα από την ελληνική showbiz και όλοι μαζί αποφάσισαν με ένα βίντεο, να πειράξουν τη φίλη του Νατάσσα Θεοδωρίδου, που βρίσκεται σε περιοδείες.

Ο Γρηγορής Αρναούτογλου αφιερώνει στη Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδι της