Ξεπερνά κάθε φαντασία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα του σπιτιού της

"Έριξε" το instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπερνά κάθε φαντασία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα του σπιτιού της

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την τελευταία περίοδο καθώς μετά από την είδηση πως ο πρώην σύντροφός της, Snik είναι και πάλι ερωτευμένος μιας και δεν διστάζει να το δείχνει (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του), σειρά είχε και το γνωστό μοντέλο να βρει και πάλι τον έρωτα.

Συγκεκριμένα, οι φήμες που την ήθελαν και πάλι ερωτευμένη επιβεβαιώθηκαν καθώς η ίδια και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς τα "καυτά" τους στιγμιότυπα τα λένε όλα.

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες είτε από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις είτε από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά προκάλεσε "σεισμό" καθώς δημοσίευσε φωτογραφία από την μπανιέρα του μπάνιου της όπου πόζαρε ολόγυμνη.

Σούσουρο με την ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έτσι δεν παχαίνει ποτέ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το μυστικό είναι στο...

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες είναι αναντίρρητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία διαθέτει κι ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, μιας και φροντίζει αρκετά τον εαυτό της, κάνοντας σωστή διατροφή και αρκετή γυμναστική.

Το όμορφο μοντέλο -που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια μεγάλη απώλεια στα κιλά- μοιράστηκε τα μυστικά της, που την κρατούν σε άψογη φόρμα.

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρια σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα.

Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα», είχε αποκαλύψει πριν καιρό η Ηλιάνα.

Όσον αφορά μερικά tips, αυτά είναι:

  • Τρώμε καθε 3-4 ώρες. Ποτέ πιο πριν, ποτέ αργότερα.
  • Πάντα έχουμε πρωτεΐνη στο φαγητό μας γιατί μας κρατάει χορτάτους. Για παράδειγμα, τρώμε γιαούρτι με βρόμη και ένα φρούτο ή ομελέτα με λίγο μαύρο ψωμί και μανιτάρια, γαλοπούλα, πιπεριές. Όσο περισσότερη πρωτεΐνη τόσο το καλύτερο.
  • Δε μετράμε θερμίδες. Όταν τρώμε υγιεινά, δεν έχουν σημασία. Μαγειρεύουμε όσο μπορούμε για να ελέγχουμε τα υλικά, τη ζάχαρη, τα λιπαρά.
  • Ακόμα κι αν μια μέρα ξεφύγουμε και την επόμενη γυρίσουμε στο πρόγραμμά μας, δε θα αλλάξει κάτι στο σώμα μας, ίσα ίσα που μπορεί να δώσει και ένα boost στον οργανισμό μας για να δουλέψει καλύτερα. Διάβασε επίσης: Έφαγες πολύ τις προηγούμενες μέρες; Τα 5 βήματα για να μην παχύνεις
  • Δώσε 3 μήνες καιρό στον οργανισμό σου. Τόσο χρόνο χρειάζεται ο μεταβολισμός για να ενεργοποιηθεί. Με σωστή διατροφή και λίγη άσκηση καθημερινά σε 3 μήνες βλέπεις κοιλιακούς.

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίαιτα