Η Ηλιάκη επισκέφτηκε τον άντρα της στη δουλειά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Στέλιου με τη στολή αγκαλιά με την κόρη του

''Λιώνει'' για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ηλιάκη επισκέφτηκε τον άντρα της στη δουλειά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Στέλιου  με τη στολή αγκαλιά με την κόρη του

Η Μαρία Ηλιάκη έχει παντρευτεί τον καλό της Στέλιο Μανουσάκη και μαζί έχουν φέρει στον κόσμο την κορούλα τους, η οποία ουσιαστικά έχει αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού.

Είναι επίσης γνωστό, πως λόγω του επαγγέλματος του, που είναι γιατρός για την ώρα ζουν μέσω της απόστασης και απλώς όποτε οι υποχρεώσεις του ενός το επιτρέπουν κάνουν το ταξίδι Ελλάδα - Ελβετία για να συναντηθούν. Αυτήν τη περίοδο ωστόσο μιας και τα τηλεοπτικά έχουν ολοκληρωθεί, η Μαρία ταξίδεψε και ζει με την μικρή της κοντά στον μπαμπά τους και μάλιστα το Σάββατο 30/7 τον επισκέφτηκαν στον ιατρείο σε ένα διάλλειμα του.

Η Μαρία Ηλιάκη επισκέφτηκε τον σύζυγο της στη δουλειά με την κορούλα τους

«Στη δουλειά του μπαμπά».

Κόρη - Ηλιάκη

Ο λόγος που λαχτάρισε η παρουσιάστρια

Μητέρα και... μοντέλο (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό) μετά την γέννα. Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια κλασική χαζομαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της τόσο με την κόρη της όσο και με τον σύζυγό της, αν και θέτει πάντα συγκεκριμένα όρια.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.